دانلود رایگان کیهان - شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

۵.۰ امتیاز(از ۳ رأی)
انتشارات:
روزنامه کیهان

معرفی روزنامه کیهان - شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۹

در این شماره می‌خوانیم: - حق با ایران بود بایدن در تحریم‌ها مقلد ترامپ است - تیغِ دشمن کُند شده تیزش نکنید! (یادداشت روز) - اخبار ویژه - انصارالله پایگاه هوایی ملک‌خالد عربستان را با موشک بالستیک درهم کوبید - تا سه ماه آینده یکی از قطب‌های مهم تولید و صادر کننده واکسن کرونا خواهیم بود - من متعلق به آن سپاهی هستم که چشم بر هم نمی­‌گذارد تا دیگران در آرامش بخوابند - تمرین عملیات تهاجم گسترده شبانه برای نخستین بار - «اسماعیل هنیه» از رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران قدردانی کرد - هفته‌نامه انگلیسی: فخری‌زاده با سلاح اتوماتیک یک تُنی ترور شد - ادعای کذب حذف نام امام(ره) از قطعنامه پایانی ۲۲ بهمن با اهداف خاصی مطرح می‌شود - عدم بازگشت بایدن به برجام تقصیر مجلس است! - تولید شناورهای بزرگ در دستور کار نیروی دریایی سپاه است

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کیهان - شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکیهان - شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۹
موضوعروزنامه
انتشاراتروزنامه کیهان
فرمت کتابPDF
قیمت کتابرایگان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.