کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن!
معرفی کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن!
کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن! نوشته اندی لی و ترجمه رضی هیرمندی است. کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن!
مجموعه جان من این کتاب را باز نکن، مجموعه از کتابهای تصویری خیلی بامزه برای بچههای خردسال است که حس کنجکاوی و کشف حقیقت را در آنها برمی انگیزد و تقویت میکند. این اثر درواقع یک دفتر خاطرات است که بعضی جاهای ان خالی شده اند تا کودک خاطرات خودش را به آن صفحات اضافه کند. نویسنده با این ترفند از کودکان درباره خودشان، زندگی، رویدادهای مهم و حقایق ارزشمند زندگیشان سوال کرده است تا آنها را به فکر کردن درباره زندگی و ارزشهایشان وادارد.
خواندن کتاب جان من این دفتر خاطرات را باز نکن! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خردسالان مخاطبان این کتاباند
درباره اندی لی
اندرو توماس لی در استرالیا به دنیا آمده است. او یک نویسنده کودکان و کمدین است و موسیقی هم کار میکند و در کنار اینها، کار دوبله کمدی هم انجام می دهد. او فرزند کوچک خانوادهاش است و یک خواهر به اسم الکس مایلز دارد که او هم کمدی کار میکند. او در کودکی عضو جنبش پیشاهنگی مدرسهاش بود و پس از ان در دانشگاه ملبورن بازرگانی خواند. او با هامیش بلیک در کارهای کمدی اش همکاری می کند.
اول از همه: این یه کتاب داستان نیست. کتاب دفتر خاطراته که برای بچه های ۱۰ تا ۱۳ ساله میتونه خیلی جذاب باشه. قسمتهای جدا و سوالات بامزهای داره و تقریبا شبیه بولت ژورنال میمونه. تم بچگونهش باعث میشه بچهها به
متفاوت و جالب🦄❤️
#۱۰۰ پس از خواندن سه جلد از مجموعه "جان من این کتاب را باز نکن!"، به این دفترچه خاطرات رسیدم که البته تهیه نسخه چاپیاش بهتر است. ایدهی این دفترچه خلاقانه بود و به نظرم این که کودکان را تشویق
خیلی عالیه ولی نه برای خرید .فقط در صورتی که اشتراک بینهایت دارید این دفتر خاطرات رو ببینید اگه خوشتون اومد چاپی ش رو بگیرید یه وقت پول ندید براش
این نسخه الکترونیکی اش به درد نمیخوره باید چاپی باشه که توش مشخصات خودت رو بنویسی
این کتاب رو باید نسخه چاپی رو بگیرید و برای بچه های ۹تا۱۳ سال مناسب هستش تا خاطرات خودشون رو توی این کتاب بزارن و عــالیه👌🏻🤩
جالب و عالی 👌🏻
این جلد از جلد های دیگه خیلی بهتر بود
کتاب بسیار بد و برای کودکان مناسبه رده ی سنی ۷تا۹ سال برای بچهها تا به کتاب خوندن تشویق بشن
چاپیش رو بگیرید بهتر هست تا الکترونیکی، من اول فکر میکردم دفتر خاطرات خود شخصیت داستان است، اما بعد که دیدم مال خود شخصی که میخونه بود.🙃 در کل بامزه است اما من به الکترونیکی راضی نبودم😐