معرفی و دانلود کتاب یه صفر و یه یک pdf + خلاصه رایگان

کتاب یه صفر و یه یک

۴.۱ امتیاز(از ۴۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یه صفر و یه یک

کتاب یه صفر و یه یک داستانی نوشته بت فری با ترجمه آناهیتا حضرتی است. این کتاب زیبا با بیان شعرگونه خود، اهمیت دوستی را به کودکان گوشزد می‌کند.

یه صفر و یه یک داستان دوستی یک تکه چوب به اسم استیک و یک تکه سنگ به اسم استون است. آن‌ها تنها هستند تا اینکه همدیگر را می‌بینند، با هم بازی می‌کنند و از هم دفاع می‌کنند. استیک، شکل عدد یک است و استون، شکل عدد صفر. آن‌ها می‌توانند با هم عدد ده را بسازند. پاینکن یک برگ ناقلا است از راه می‌رسد و به آن‌ها می‌خندد. استیک هم برای دفاع از استون بلند می‌شودو این آغاز یک دوستی زیبا و صمیمانه است.

انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیت‌ترین کتاب‌ها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.

کتاب یه صفر و یه یک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

یه صفر و یه یک داستان زیبایی است که به علت کوتاهی متن، برای کودکان خردسال مناسب است. والدین و مربیان کودک نیز می‌توانند با کمک این کتاب درباره مفهوم دوستی با بچه‌ها گفتگو کنند.

درباره بت فری

بت فری نویسنده کتاب‌های تصویری استیک و استون و لندن کوسه است. او در نیوجرسی آمریکا زندگی می‌کند و خانواده‌اش از طرفداران حیوانات هستند. آن‌ها به حیوانات بی سرپناه بسیاری خانه داده‌اند ولی حیوان مورد علاقه خود بت، سگ بولداگش به نام وینستون است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یه صفر و یه یک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابیه صفر و یه یک

۱۴۰۰/۰۸/۲۴

خیلی قشنگ و بامزه‌ست 🥲❤️

زهرا 95
۱۴۰۲/۱۱/۰۹

به نظرم این کتاب برای گروه سنی الف مناسبه تصاویر و ریتم آهنگینش جذابه و میتونه علاقه خردسالان به کتاب رو بیشتر کنه

mahtab&friends
۱۴۰۱/۰۵/۳۰

داستان دوستی یک سنگ و چوب، یک صفر و یک. برای آموزش مفهوم اعداد و دوستی خوبه. آهنگین بودنش به جذابیتش افزوده. خصوصا اگه خود بچه ها ریتم رو پیدا کنن و بخونن براشون جالب و هیجان انگیزه

Book worm

کتاب قشنگی بود ولی داستان خاصی نداشت و بیشتر تصویر بود

ریحانه
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۳/۲۹

اصلاااااااااااااااااا خوب نیست همش شعره ۱ستاره هم زیاده براش ولی جذ این داستانش بسیارررررررررر زیبا و آموزنده هست...