کتاب من یک انسانم
معرفی کتاب من یک انسانم
کتاب من یک انسانم نوشته سوزان ورده و ترجمه غزال موسوی است. کتاب من یک انسانم را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب من یک انسانم
کتاب تصویری من یک انسانم در هر صفحه تصویری واضح دارد به همراه جملههای خیلی کوتاه تا این امکان را به کودک بدهد که با زاویه دیدی متفاوت خودش را به عنوان انسان بررسی کند و ببیند چه تواناییهایی دارد. کودک با این کتاب میتواند خصوصیات روحیاش را بررسی کند. کتاب من یک انسانم به کودکان یاد میدهد احساسات خوب را در خودشان تقویت کنند و انرژی منفی را دور کنند. بپذیرند ممکن است هر کسی اشتباه کند و این اشتباهات دلیل بر بد بودن آدمها نیست.
این کتاب به کودکان کمک میکند بتوانند بهترین خودشان باشند و هرروز برای بهتر شدن تلاش کنند.
خواندن کتاب من یک انسانم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان علاقهمند به داستان و والدینی که دغدغه تربیت فرزندانشان را دارند پیشنهاد میکنیم.
درباره سوزان ورده
سوزان ورده در دهکده گرینویچ در نیویورک متولد و بزرگ شد. او در کودکی بسیار ماجراجو بود و بعدها این احساس را با خودش به دنیای داستان نویسیاش آورد.
این روزها سوزان با ۳ فرزندش، سگشان، گیزمو و یک حیوان خانگی دیگر و موجودات کنار دریا زندگی میکند. داستانهای پرفروش و برنده جایزه او از کاوش در موسیقی، هنر و بازدید از موزه گرفته تا مفاهیم دوستی سرزده، مسائل زیست محیط، همدلی و انسانیت با تأکید بر یوگا و آگاهی ذهن است. داستانهای سوزان صداها و تجربیات منحصر به فرد بچهها را جشن میگیرد و بزرگسالان را ترغیب میکند که کودک درونی خود را بیرون بگذارند شاید هر از چند گاهی برای یک بازی خودجوش آماده باشد.
سوزان دوست دارد دانش خود در زمینه نوشتن، یوگا و ذهن آگاهی را به مدارس، کتابخانهها و استودیوهای یوگا بیاورد. او همچنین در برنامههای مهم حضور دارد و کارگاههایی برای مربیان، والدین و نویسندگان مشتاق ارائه میدهد.
از این کتابهای شعاری که داستان ندارن ولی قشنگن :)
مختصر و مفید ساده اما مهم و تاثیرگذار نه فقط برای کودکان بلکه برای ما بررگسالان هم
عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود
صفحات ابتدایی کتاب را خیلی دوست داشتم اما نظرم از صفحات بعدی عوض شد. اول کتاب برای کودکان سنین (ب) معرفی شده ولی واقعا کودکان این سنین درکی از همچین جمله ای دارن : (( یک تصمیم اشتباه می تواند
هنوز نخواندم ولی لطفا همه ی کتاب ها پیتر اچ رینولدز را بخوانید عالی ترینن
من خیلی خوشم اومد اما من فقط نمونه اش رو خواندم پس مطمئن نیستم