کتاب من خوابم نمی آید!
معرفی کتاب من خوابم نمی آید!
کتاب من خوابم نمی آید! از مجموعه من...نیستم! نوشته جاناتان الن و ترجمه نیلوفر امنزاده است. کتاب من خوابم نمی آید! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
مجموعه من ...نیستم! مجموعه جذابی است که با زبانی ساده و تصاویر رنگی و جالب برای کودکانی نوشته شده که تازه خواندن را شروع کردهاند. این مجموعه پر از نکتههای آموزشی درباره رفتارهای خردسالان و چگونگی برخورد والدین با آنها است.
درباره کتاب من خوابم نمی آید!
بچه جغد معروف قصه ما خوابش نمیآید؛ اگر چشمهایش را بسته میخواهد کمی فکر کند. خمیازهاش هم برای این است که حوصلهاش سر رفته است. اما بقیه فکر میکنند بچه جغد خوابآلود است چرا؟ بچه جغد نمیخواهد قبول کند وقت خوابش است؟
خواندن کتاب من خوابم نمی آید! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان ۳ تا ۷ ساله مخاطبان این مجموعه جذاب و آموزندهاند.
درباره جاناتان الن
جاناتان الن، نویسنده مجموعه من ...نیستم! در سال ۱۹۵۷ به دنیا آمده است. او نویسنده و تصویرگر کتاب اهل انگلستان است. کتابهایی که جاناتان برای کودکان طراحی و تصویرگری میکند بسیار ساده و در عین حال جذابند که یک داستان را در کنار نقاشیهای دوستداشتنی روایت میکنند.
داستان یه بچه جغد لجباز
به نظرم مدل صحبت کردن جغد یا ترجمه ی کتاب با بزرگ ترها اصلا الگوی مناسبی نیست برای بچه ها
کتاب هجدهم