کتاب نفرین صندلی
خواندن نظراتمعرفی کتاب نفرین صندلی
شروین وکیلی( -۱۳۵۳)، جامعهشناس و نویسنده است.
در بخشی از این رمان میخوانیم:
«ساعتها برای یافتن راه بازگشت وقت صرف کرده بودند. با ارادهای تحسین برانگیز از اتاقی به اتاق دیگر رفته بودند. اشیای گرانبهایی که در اتاقها تلنبار شده بودند را با بیاعتنایی زیر قدمهایشان لگدکوب میکردند و تلوتلو خوران پیش میرفتند. از اتاقی به اتاقی، از ظلمتی به ظلمتی، و از میانهی مجموعهای از اشیا به میانهی مجموعهای دیگر. هیچ دو اتاقی به هم شباهت نداشت. هیچ چیز آشنایی نمیدیدند. جز آن مبلهای سیاه نفرین شده، که انگار همه جا حضور داشتند. منصور فکر کرده بود دلیل گم شدنشان، تاثیر این مبلهاست. از این رو تلاش کرده بود آنها را نابود کند.
بعد از کمی صحبت، به این نتیجه رسیده بودند که شاید بستگی بدن میترا به مبلها، فقط به همان مبلی مربوط شود که او رویش نشسته بود، از این رو با احتیاط شروع کردند به دستکاری یکی از مبلهای دیگر. میترا هم در گوشهای نشسته بود تا اگر چیزی حس کرد، بگوید تا دست نگهدارند. سیاوش در حالی که مراقب بود مبل را لمس نکند، چاقویی را که از گوشهای یافته بودند، روی چرم مبل کشیده بود. آنگاه از لرزش چندشآور آن زیر تیغهی چاقو احساس تهوع کرده بود. انگار که مبل جانوری خونسرد باشد و بخواهد از مرگ بگریزد.
میترا چیزی حس نکرده بود. اما به محض آن که تیغهی چاقو چرم را درید و زخمی کوچک روی آن ایجاد کرد، صدای جیغ میترا به هوا بلند شد. پشت بازویش زخمی کوچک، در همان اندازه ایجاد شده بود. به این ترتیب بود که سیاوش و منصور فکرِ نابود کردن مبلهای سر راهشان را رها کردند. آنها میبایست خودشان راهی به جهان خارج مییافتند، و گویی چنین راهی وجود نداشت.»
کوروش رهایی بخش: شرحی بر تاریخ تاسیس کشور ایران
جای پا در عمارت فرجادامیرعلی صادقی
راهبردهای جامعه شناختی در بررسی مسائل اجتماعیعلیرضا صنعت خواه
سرسختزهرا علیدادیان
این کتاب در کتابراه رایگانه
کتاب خیلی دوست داشتنی برای من بود داستان پردازی متفاوت و نمادینش در عین حال توضیحاتی که نویسنده راجع به جزئیات داستان میده واقعا این کتاب و جذاب میکنه اونقدر که واقعا بیش از انتظار ی هست که هنگام شروع
خیلی جالب و جذاب و آموزنده بود و البته هیجان انگیز هر کدوم از شخصیت ها نماینده ی یه قشر خاص و یک عقیده ی خاص بودن و نویسنده یه جورایی سعی داشت برخورد افراد مختلف در مقابل مادیات رو نشون بده کسی
مبل ها که در واقع تمثیلی از جهان مادی هستند و هر کسی رو به نحوی به خودشون مشغول میکنن و رسیدن به جهان های بالاتر رو که در داستان بعنوان طبقات بالایی خانه از اون یاد شده رو ناممکن
برای درک این کتاب باید با نظرات و کتابهای قبلی مولف آشنا بود، دلبستگی مولف به ایران، تاریخ ایران و اسطوره های ایرانی کلید درک این کتاب هست، در این کتاب خانه اسرار آمیز تمثیلی از ایران و طبقه های
تو کتابراه رایگانه این کتاب😐
بینهایت دوسش دارم.ممنونم از نویسنده عزیز
کتاب خیلیرخوبی بود. ولی من هرچی توی فضای مجازی راجب دکتر طهمورث ایرانیان سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که نشون بده این داستان واقعیه. من این کتاب رو در برنامه کتابراه رایگان خوندم.
این کتاب خیلی عالی بود
داستان تماما واقعیت داره