کتاب عکاسی دیجیتال
مجموعه آموزش مشترک رشتههای هنر
معرفی کتاب عکاسی دیجیتال
کتاب عکاسی دیجیتال نوشته مهرداد احمدی شیخانی و مرجان کشاورزی جلد ۲ از مجموعه مجموعه آموزش مشترک رشتههای هنر انتشارات فرهنگ صبا است. کتابهای این مجموعه با این هدف نوشته شدهاند که مدرسین، دانشجویان و هنرجویان با سهولت بیشتری به اطلاعات لازم دسترسی پیدا کنند و یافتن هر موضوع در آن به سادگی امکانپذیر باشد.
کتابهای مجموعه آموزش مشترک رشتههای هنر با همکاری بهترین متخصصان این رشته تالیف شدهاند و میتوانند تمام اطلاعات مورد نیاز متخصصان و علاقهمندان را در اختیارشان قرار دهند.
این مجموعه براساس روشهای آموزش نوشته شده است و میتواند برای مدرسان رشتههای هنر هم یک راهنمای خوب باشد.
خواندن کتاب عکاسی دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام دانشجویان و متخصصان رشتههای هنر و به ویژه عکاسی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عکاسی دیجیتال و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | عکاسی دیجیتال |
| حجم فایل کتاب: | ۸۶.۲۹ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۷۰۴۹۱۳۶ |
| تعداد صفحهها: | ۱۰۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۵۰۰۰۰ تومان |

کتاب های هند بوک خانم کشاورزی عالی هستش. واقعا ممنونم ازشون.
کتاب کمی قدیمیه و نکات فتوشاپ خیلی خیلی کم به سبک ویندوز خیلی قدیمی بهتون نشون میده من خودم از توش فقط دوتا نکته متوجه شدم یکی راجب بدنه دوربین بود و یکی دیگه اش یه تمرین جالب بنظرم کتاب قوی نبود