کتاب زندگی من، خنده های تو!
معرفی کتاب زندگی من، خنده های تو!
کتاب زندگی من، خنده های تو! نوشته جسیکا رید اسلیورسکی و ترجمه آناهیتا حضرتی است. کتاب زندگی من، خنده های تو! را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب زندگی من، خنده های تو!
داستان این کتاب درباره مادری است که مبتلا به سرطان است و دارد دوره درمانش را سپری میکند و در این دوره کودکانش به او عشق و محبت و شادی هدیه میدهند تا انرژی یک ابرقهرمان را برای مبارزه با بیماریاش پیدا کند.
این اثر داستانی امیدبخش و فوق العاده است و نویسنده آن، جسیکا که خود از سرطان نجات یافته، اعتقاد دارد که داستانش میتواند به بسیاری از خانوادههای درگیر سرطان کمک کند. این کتاب به کودک آموزش میدهد که وقتی کسی از عزیزانش دچار سرطان شده چه اتفاقهایی ممکن است برایش بیفتد و چطور باید در چنین مواقعی با او رفتار و به زندگی امیدوارش کرد.
خواندن کتاب زندگی من، خنده های تو! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای همه کودکان به ویژه کودکانی نوشته شده که یکی از والدین یا اعضای خانوادهشان در حال مبارزه با بیماری سرطان است.
برای کودکی که یکی از والدینش از سرطان رنج می بره، مناسبه. روند درمانی سرطان رو با کلمات ساده توضیح میده و اینکه چجور میتونیم به یه بیمار سرطانی، روحیه بدیم.
با خواندن این کتاب یاد فیلم «زندگی زیباست» افتادم، اینکه چطور میتوانند والدین با قوی و مسلط بودن به اوضاع به بچهها امیدواری و امنیت بدهند. اینکه میتوانند قربانی شرایط سخت نباشند بلکه یک قهرمان زندگی باشند. در این کتاب
سلام این کتابی غمگین است از سرطان مادر خانواده. سعی شده است به بچه اموزش بدهد با این موضوع کنار بیایید اما برای خانواده سالم اصلا مناسب نیست. بلکه غمگین هم هست