کتاب چه کار می کنی با یک مشکل؟
معرفی کتاب چه کار می کنی با یک مشکل؟
کتاب چه کار می کنی با یک مشکل؟ نوشته کوبی یامادا و ترجمه فرمهر منجزی است. کتاب - را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب چه کار می کنی با یک مشکل؟
پسرک داستان ما یک مشکل دارد. او نمیگوید مشکلش چیست اما داستان جوری پیش میرود که نشان دهد پسر قصه کم کم درمییابد که چگونه باید با مشکلش روبه رو شود.
فکرهای عالی در زندگی تو ممکن است هر لحظه سربزنند اما همیشه کسانی هستند که به تو خواهند گفت خیلی سخت است....، وقت تلف کردن است.... عجیب است... یا این که بخندند و مسخرهات کنند.
اما اگر مثل پسرک داستان به حرفهای منفی توجه نکنی و دست فکرت را بگیری و برای رفع مشکل با او همراه شوی، همه چیز بهتر و بهتر و دنیا هر روز زیباتر میشود....
این داستان مثبتاندیشی و دوری از افکار منفی را به کودک آموزش میدهد.
خواندن کتاب چه کار می کنی با یک مشکل؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب به همه در سنی انگیزه میدهد اما مخاطب خاص آن کودکان ۵ تا ۱۰ ساله هستند.
اگر مشکل overthink دارید حتما این قصه رو بخونید، فارغ از سنتون.
😍
مفهوم کتاب که عالی بود و لذت بردم اما فکر میکنم برای حدود نه یا ده سال به بالا مناسب باشه، هرچند دختر من که هنوز هفت سالش نشده خیلی خوشش اومد از کتاب و گفت برو ستاره بده بهش.
باید بگن کتاب خیلی خیلی عالیی هست هم برای بچه ها و برای بزرگسالان، اما خیلی بیشتر میتونه طرز فکر بچه ها درباره مشکلات و سختی ها و بالا بردن مهارت حل مسئلشون تأثیر بزاره .
کتاب خیلی خوبیه با تصویر سازی خوب ولی طوری نیست که برای کودکان سرگرم کننده باشه! به نظرم از ده سال به بالا مناسب تر باشه!
خیلی زیبا و بدرد من میخورد که مشکلم خ بزرگه
درکش برا پسر پنج ساله من سخت بود