کتاب یاد خدا؛ راهبرد مقابله با شکلگیری و توسعه فسق و نفاق
تدبر در سورۀ مبارکه حشر
معرفی کتاب یاد خدا؛ راهبرد مقابله با شکلگیری و توسعه فسق و نفاق
کتاب یاد خدا؛ راهبرد مقابله با شکل گیری و توسعه فسق و نفاق نوشته علی صبوحی طسوجی است.
یکی از مسائلی که ما در متن جامعۀ اسلامی گرفتار آن میشویم، این است که افرادی بنا بر دلایلی که برای خودشان موجه است، احساس کنند که در حکومت اسلامی، اموال مسلمین، منابع عمومی و مناصب، بیش از بقیه حق دارند و بهتدریج به ویژهخواری عادت کنند.
یک احسـاس غلط هم این صفت بد را پشتیبانیمیکند؛ و آن اینکه «اگر ما نباشیم، حکومت اسلامی پابرجا نمیماند. پس حکومت ناچار است حقی را که ما میخواهیم، تأمین کند؛ وگرنه با دشمنانش متحد میشویم». این امر در جامعه وضعیتی نامطلوب درست میکند.
خدا میخواهد بگوید که ما زیر بار زور کسی نمیرویم! این کتاب تدبر در سورۀ مبارکه حشر است که به این مسائل میپردازد.
خواندن کتاب یاد خدا؛ راهبرد مقابله با شکلگیری و توسعه فسق و نفاق را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به تفسیر و علوم دینی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب یاد خدا؛ راهبرد مقابله با شکلگیری و توسعه فسق و نفاق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | یاد خدا؛ راهبرد مقابله با شکلگیری و توسعه فسق و نفاق |
| عنوان دیگر | تدبر در سورۀ مبارکه حشر |