معرفی و دانلود کتاب یاری صادقانه ولی خدا؛ عامل پیروزی مؤمنان pdf + خلاصه رایگان

تدبر در سورۀ مبارکه صف

۵.۰(از ۷ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یاری صادقانه ولی خدا؛ عامل پیروزی مؤمنان

کتاب یاری صادقانه ولی خدا؛ عامل پیروزی مؤمنان نوشته علی صبوحی طسوجی، تدبر در سورۀ مبارکه صف است.

سوره‌ی صف از ابتدا تا انتها روضه است؛ یعنی اگر بخواهید آن را با نگاه عاشورایی بخوانید، باید آیه به آیه بخوانید و گریه کنید؛ ولی سوره‌ی صف می‌خواهد شما طور دیگری گریه کنید؛ گویی می‌فرماید: «چرا وقتی قرار نبود بمانید، نامه نوشتید؟» امام سجاد علیه‌السلام در خطبه‌شان می‌فرمایند: مگر شما نامه ننوشتید؟ چرا دعوت کردید؟ چرا گفتید ما هستیم؟

البته خداوند نمی‌خواهد بفرماید شعار ندهید؛ بلکه می‌خواهد بفرماید عمل کنید.

خواندن کتاب یاری صادقانه ولی خدا؛ عامل پیروزی مؤمنان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال تفسیر و تدبر در سوره‌ مبارکه صف هستند پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یاری صادقانه ولی خدا؛ عامل پیروزی مؤمنان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:یاری صادقانه ولی خدا؛ عامل پیروزی مؤمنان
تعداد صفحه‌ها:۹۱ صفحه
قیمت کتاب:۳۸۰۰۰ تومان

سیّد جواد
۱۴۰۳/۰۱/۱۵

کتاب ۵۲۴ از کتابخانه همگانی (بینهایت)، تدبر در سوره مبارکه صف که بسیار جذاب و خواندنی است. بارها این سوره را از اول تا آخر تلاوت کرده بودم ولی با مطالعه این کتاب متوجه شدم که برای فهم آیات و رسیدن...بیشتر

مرئوف خدا
۱۴۰۲/۱۱/۱۱

سلام.برای آشنایی با قرآن این کتاب و جلدهای دیگه اون و بخونین.من در سایت نویسنده کتاب وارد شدم و از فایل های صوتی و تصویری تدبر در قرآن ایشان استفاده میکنم.سایت تدبر در قرآن