کتاب خرگوش گوش داد!
معرفی کتاب خرگوش گوش داد!
کتاب خرگوش گوش داد! داستانی از کوری دورفلد با ترجمه رضی هیرمندی است. این کتاب در قالب داستانی جذاب، هنر همدلی کردن را به کودکان آموزش میدهد.
انتشارات پرتقال با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب خرگوش گوش داد
داستان خرگوش گوش داد! درباره پسر بچهای به نام تیلور است که روزی تصمیم معرکهای میگیرد. او همه مهرهها و مکعبهای خانهسازیاش را میآورد و یک ساختمان فوقالعاده درست میکند. تیلور حسابی به خودش و کاری که انجام داده افتخار میکند اما ناگهان یک دسته پرنده سر میرسند و ساختمان فوقالعاده تیلور را خراب میکنند. حیوانات جنگل که این صحنه را دیدند یکی یکی به سراغ تیلور آمدند تا او را دلداری بدهند و آرامش کنند. اما هیچکدام از پیشنهادهایشان به درد تیلور نخورد. او واقعا ناراحت و بیحوصله بود تا اینکه خرگوش آمد...
این کتاب با داستان بینظیر، متن ساده و تصاویر دلنشینش به کودکان میآموزد چگونه به صحبتهای آدمها گوش بدهند و همدلی کردن را یاد بگیرند.
کتاب خرگوش گوش داد! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و مربیان کودک را به خواندن این اثر دعوت میکنیم.
چقدر قشنگ بود. همه مون مثل تیلور گاهی وقتا احتیاج داریم یه نفر فقط پیشمون بمونه و به حرفامون گوش کنه❤️
(۲-۷-[۷]) فقط گوش داد.. به همین سادگی! هم آموزنده بود و هم بامزه :)
واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم عالیههههه👌🏻😆
کتاب با داستان و زبانی ساده موضوع همدلی رو نشون میده. اتفاق بدی برای تیلور میافته و حیوانها سعی میکنند با شیوههای مختلف با تیلور همدلی کنند اما موفق نمیشن تا اینکه خرگوش وارد میشه و...
#۱۰۱ یک داستان ۳۰۰ کلمهای ساده و صمیمی و حالخوبکن که به کودکان مهارت همدلی با دیگران را میآموزد. گاهی افراد دلشان نمیخواهد تو یک عالمه برایشان حرف بزنی یا حتی بخواهی کمک کنی مشکلشان را حل کنند یا هر
حتی پنج دقیقه هم طول نکشید. سکوت باهم بودن .
برادر من این کتاب رو دارد🤗💚 خیلی قشنگه😘😘 💙💙💙💙💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡💛💛💛💛💗💗💗💗💗
همدلی عمیق در سکوت.. این کتاب رو خیلی دوست داشتم اینکه قبل شنیدن آدمها راه حل ندیم.. ما کنار کسی که آسیب دیده بمونیم، تا حمایت بگیره و بذاریم خودشون به راهکار برسن و حالشون رو خوب کنن
یکی از بهترین کتابهایی که در مورد همدلی خواندم و برای خودم هم خیلی اموزنده بود
شیرین و دوست داشتنی ، قند و عسل و نبات،