کتاب طالبان سپاهیان خدا در نبردی اشتباهی
معرفی کتاب طالبان سپاهیان خدا در نبردی اشتباهی
فهمی هویدی نویسنده سرشناس مصری و متفکر اسلامگرای جهان عرب در دوران طالبان، دوبار به افغانستان سفر کرد و خاطراتش را در کتاب طالبان، سپاهیان خدا در نبردی اشتباهی منتشر کرده است.
درباره کتاب طالبان، سپاهیان خدا در نبردی اشتباهی
فهمی هویدی دوبار به افغانستان سفر کرد. یکبار در سال ۱۹۹۸ یعنی دو سال پس از روی کار آمدن رژیم و یک بار هم در سال ۲۰۰۱ همراه هیئتی از عالمان مسلمان برای قانع کردن طالبان به تخریب نکردن مجسمههای بودای بامیان.
هویدی خاطراتش را در همان سال ۲۰۰۱ و مدت کوتاهی پیش از سقوط طالبان در قالب این کتاب منتشر کرد. نگاهی که هویدی در این کتاب به طالبان دارد میتواند کمک فراوانی به درک نوع حکومت و رفتارهای طالبانیها باشد؛ البته نگاه هویدی به طالبان خالی از همدلی نیست و نسبت به برخی نظراتش باید با احتیاط و تردید نگریست.
خواندن کتاب طالبان، سپاهیان خدا در نبردی اشتباهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مسائل بین المللی و خاطرات سیاسی.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب طالبان سپاهیان خدا در نبردی اشتباهی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| حجم فایل کتاب | ۱.۶۵ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸-۶۲۲-۷۱۷۷۸۶-۲ |
| تعداد صفحهها | ۲۳۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۵۰۰۰ تومان |
کتابی جالب و مستند و در عین حال از زاویه نگاه پژوهشگر سنی مذهبی که دیدگاه روشنفکر مذهبی /سنی را در مورد دیدگاه های گروه طالبان نشون میده که در مقایسه با تحلیل های دیگه که از قلم نویسنده ی...بیشتر
به درد این روزا میخوره
مطالعه کردم خوب بود