کتاب آن سوی مه
داستان
معرفی کتاب آن سوی مه
آن سوی مه مجموعه داستانی نوشته فرشته احمدی است که در انتشارات متخصصان به چاپ رسیده است.
آن سوی مه، هویت، عالیجناب، طوطی، فریبا، ارثیه، ملکه، فنجان سفید، رهایی، گلدان شکسته و خفته عزیز نام داستانهای این مجموعهاند.
در داستانهای این مجموعه ترکیبی از واقعیت و خیال وجود دارد. بعضی از آنها کاملا خیالیاند، برخی رگههایی از واقعیت دارند و برخی هم کاملا رئالیستی هستند. داستانهای این مجموعه شما را در فضا و زمان و مکانشان غرق میکنند و تجربهای تازه از زیستن را برایتان به ارمغان میآورند.
خواندن کتاب آن سوی مه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید داستانهایی با فضاها و درونمایههای متنوع را یکجا بخوانید، آن سوی مه گزینه خوبی است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آن سوی مه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آن سوی مه |
| حجم فایل کتاب | ۳.۱۳ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۷۴۳۳۰۰۵ |
| تعداد صفحهها | ۴۱ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۲۰۰۰ تومان |
من تا به حال اسم این نویسنده را نشنیده بودم ولی قصد کردم از نویسندگان معاصر و جدید کتاب بخوانم تا ببینم رمانهای جدید متعلق به سالهای اخیر چگونه شده است ان کتابی که از ایشان میخواستم در لیست کتابها...بیشتر