کتاب خرس کتاب
معرفی کتاب خرس کتاب
مجموعه خرس کتاب نوشته کیتی کلمینسون و ترجمه آناهیتا حضرتی است. خرس کتاب را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره مجموعه خرس کتاب
اتو یک خرس کتاب است. یعنی چی؟ خب یعنی اتو توی یک کتاب زندگی میکند. وقتی بچهها داستان اتو را میخوانند او خیلی خوشحالتر از همیشه میشود. اما خرس ما یک راز دارد. وقتی هیچکس حواسش نیست و کسی به او نگاه نمیکند، زنده میشود. او دوستان زیادی دارد و بعضی وقتها هم از کتابش بیرون میآید و وارد ماجراهای دنیای آدمها میشود.
مجموعه دوست داشتنی خرس کتاب سرشار از مفاهیم عمیق درباره دوستی، محبت و دنیای کتابها است. در هر جلد از این مجموعه با ماجرای تازهای از اتو همراه شوید.
خواندن کتاب خرس کتاب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان سنین ۳ تا ۷ سال مخاطبان این مجموعه جذاباند.
خیلی زیبا بود 😍
خیلی خیلی ناز گوگولی قشنگ بود خیلی دوسش داشتم
خیلی قشنگ بود
جان بخشی به شخصیت های داخل کتاب، ایده ی اصلی این داستان بود. شبیه انیمیشن داستان اسباب بازی ها. در ضمن این جلد اول مجموعه خرس کتاب است. توصیه می کنم جلد دوم را هم بخوانید.
واقعا عالی بود. خوب به بچه ها یاد میده که درست وقتی ممکنه از تلاش دست بکشن همون نقطه نور امید هست
چقدر شیرین و بامزه و دوست داشتنی بود. چه داستان چه طراحی ها. دوست داشتم یه کم بیشتر توصیف میشد و بیشتر ادامه داشت
خیله خوب بود
خیلی زیبا بود ولی باید کاملتر می نوشتن
محمد طاها رحیم سلمانی هستم خوب بود
اصلا مناسب با آموزه های دینی نبود!!