کتاب تیزگوش
معرفی کتاب تیزگوش
کمیک تیزگوش نوشته سیسی بل و ترجمه نیلوفر امنزاده است. کتاب تیزگوش را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب تیزگوش
داستان از زبان دختری چهار ساله است که بر اثر بیماری مننژیت دچار ناشنوایی میشود و مجبور است از سمعک استفاده کند. او با سمعکش ارتباط خوبی میگیرد چون این سمعک برای او دنیایی دیگر میسازد.
این داستان درواقع داستان زندگی خود نویسنده است که در چهارسالگی دچار مشکل شنوایی شد. او در این داستان ماجراهای جالبی از قدرتی که یک سمعک می تواند به انسان بدهد، تعریف می کند. این کتاب روابط بین بچهها در سالهای آغاز مدرسه را نیز به خوبی نشان داده است.
خواندن کتاب تیزگوش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان به ویژه کودکانی که از سمعک استفاده میکنند مخاطبان این داستاناند.
کتاب جالبی بود
خیلی دوستش داشتم🧸💙 این کتاب درباره دختری هست که شنوایی خودشو از دست میده.🍓❤ این دختر محور است از سمعک استفاده کنه⭐💛 و این سمعک برای اون دختر دنیای دیگه میسازه🎊💖 و...😊❤ ادامه شو خودتون بخونید😁💛 ↜💙❄کافه ی دنج کتاب❄💙↝
کتاب خیلی خوب و قشنگ بود من راضی هستم
وقتی این کتاب رو خوندم کم کم خودمم دلم می خواست کم شنوا بشم😅 ولی خیلی جالبه و تصویرش مشتاقت می کنه به خوندن ادامه بدی نکته دیگه اینه که داستان همون بچگی های نویسنده است 😎🖐️💙💙
خیلی قشنگه من عاشقشم کتابش رو هم دارم
من چاپ شده ی این کتاب را دارم خیلی خوبه حالا ماجراش را نمیگم خودتان بخوانید
چاپی دارم عالیه
معرکه بود حتماً بخوانید یک کتاب در مورد یک خرگوشه عالیه من نمونش رو خوندم لطفاً رایگان کنید
خیلی خیلی قشنگ من عاشق این کتاب هستم