معرفی و دانلود کتاب ویزگول از اون بالاها pdf + خلاصه رایگان

۴.۴(از ۱۱ امتیاز)
تد آرنولد، عرفان حسن‌زاده

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ویزگول از اون بالاها

کتاب ویزگول از اون بالاها از مجموعه مگسک و پسرک داستانی نوشته تد آرنولد است. داستان درباره پسرکی است که یک مگس را به عنوان حیوان خانگی همراه خودش به خانه می‌آورد.

این داستان را با ترجمه عرفان حسن‌زاده و طنز پردازی فرهاد حسن‌زاده بخوانید.

درباره کتاب ویزگول از اون بالاها

اگر از شما بپرسند یک حیوان خانگی چه چیزی است شما چه جوابی می‌دهید؟ حتما پیش خودتان فکر می‌کنید حیوان خانگی می‌تواند یک گربه ملوس، یک سگ پشمالو، یک پرنده خوش صدا یا یک مگس ویز ویزی باشد... صبر کن ببینم! مگس؟ مگس می‌تواند حیوان خانگی باشد؟

یک روز خانواده ویز تصمیم می‌گیرند به سفر بروند. ویز پیشنهاد می‌کند که ویزگول، حیوان خانگی‌اش را هم همراهشان ببرند اما پدر و مادر ویز به او می‌گویند که چون ویزگول خیلی کوچولو است، حتما گم می‌شود و نمی‌توانند او را همراه خودشان ببرند. شم فکر می‌کنید ویزگول چه کار می‌کند؟

کتاب ویزگول از اون بالاها را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به کتاب‌های طنز از خواندن کتاب ویزگول از اون بالاها لذت می‌برند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ویزگول از اون بالاها و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ویزگول از اون بالاها
عنوان دیگر:مگسک و پسرک