کتاب فقط پنج دقیقه دیگه…
معرفی کتاب فقط پنج دقیقه دیگه…
کتاب فقط پنج دقیقه دیگه… نوشتهٔ مارتا آلتس و ترجمهٔ عطیه سادات آل حسینی و ویراستهٔ سمیه حیدری است. انتشارات مهرسا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این داستان برای کودکان نوشته شده است.
درباره کتاب فقط پنج دقیقه دیگه…
کتاب فقط پنج دقیقه دیگه… با تصویرسازیهای «مارتا آلتس» منتشر شده است. این کتاب دربارهٔ زمان است. نویسنده بهزیبایی مفهوم زمان را برای کودکان به تصویر کشیده است. او از دید یک بچهروباه به زمان فکر میکند. روباه کوچولو فکر میکند دربارهٔ زمان بسیار میداند، اما او با پدرش دربارهٔ زمان اختلاف نظر دارد. وقتی صبحها پدرش را بیدار میکند و او میگوید «فقط پنج دقیقهٔ دیگه»، روباه کوچولو تعجب میکند؛ چون بهنظرش پنج دقیقه زمان کمی نیست. میتوان در پنج دقیقه صبحانه آماده کرد یا حتی میشود در پنج دقیقه حاضر شد. زمانی که به مهمانی میروند و میخواهند بعد از یک ساعت بروند خانهشان، روباه کوچولو ناراحت میشود؛ چون بهنظرش یک ساعت زمان بسیاری نیست؛ چون تازه بازی را شروع کردهاند. در این کتاب علاوهبر نظرات شیرین روباه کوچولو دربارهٔ زمان و بیان تفاوتهای نگاه کودکان و بزرگسالان به زمان، نویسنده رابطهٔ یک پدر با فرزندانش را هم به تصویر میکشد. گاه پدر داستان با فرزندانش دچار مشکل و چالش میشود و با راهکارهای بامزه از آنها عبور میکند. تصویرهای کتاب در بامزهشدن داستان نقش بسیار مهمی ایفا کردهاند.
خواندن کتاب فقط پنج دقیقه دیگه… را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ کودکان پیشنهاد میکنیم.
تصویر سازی بسیار زیبا اما من محتوای کتاب را دوست نداشتم