معرفی و دانلود کتاب آتشکده نیر pdf + خلاصه رایگان

اشعار عاشورایی، شامل مثنوی آتشکده، ترکیب‌بند و مراثی

۴.۸ امتیاز(از ۱۲ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب آتشکده نیر

کتاب آتشکده نیر مجموعه اشعار عاشورایی سروده میرزا محمدتقی حجت الاسلام است. در این کتاب اشعار عاشورایی، مثنوی آتشکده، ترکیب بند و مراثی با مضامین شهادت و حماسه عاشورا می‌خوانیم.

در وصف امام حسین (ع)، حماسه او در کربلا در ماه محرم و شهادت او و همراهانش در روزهای نهم و دهم ماه محرم بارها گفته و نوشته‌اند. این کتاب نیز مجموعه اشعار عاشورایی را در دل خود جای داده است که خواندنشان دل را به کربلا می‌برد و چشم‌ها را از اشک پر می‌کند. این اشعار از وقایع حرکت کاروان حضرت اباعبدالله به کربلا و در ادامه حرکت کاروان اسرا تا شام و بازگشت آن‌ها را دربر گرفته‌اند و به زیبایی هرچه تمام‌تر، مظلومیت و آزادگی امام حسین و یارانش را نشان می‌دهند.

کتاب آتشکده نیر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

عاشقان امام حسین (ع) را به خواندن کتاب آتشکده نیر دعوت می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آتشکده نیر و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآتشکده نیر
عنوان دیگراشعار عاشورایی، شامل مثنوی آتشکده، ترکیب‌بند و مراثی
موضوعشعر کهن، ادبیات مذهبی
نویسندهمیرزا محمدتقی حجت‌الاسلام
انتشاراتانتشارات شمس الشموس
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۹/۰۹
فرمت کتابPDF

۱۴۰۰/۰۸/۱۵

واقعا چه اشعار زیبایی در وصف روز عاشورا گفته بودن همش نوحه بود ولی خیلی شاعرانه و مودبانه

۱۴۰۰/۰۱/۱۴

عالی ترین اشعار

علاقه بند
۱۴۰۱/۰۵/۰۸

خیلی اشعار عاشوراییش مخصوصا ترجیع‌بندش لطیف و زیباست.

hosseinhaj983
۱۴۰۱/۰۳/۱۱

سلام کتابی فوق العاده با اشعاری فخی شاعر درمورد هر واقعه ای در کربلا شعری سروده و واقعا برای مجالس فوق العاده است ممنون از طاقچه

۱۴۰۳/۰۴/۱۷

نیر بهترین مرثیه سرای که شناخته نشد

رضا ج
۱۴۰۵/۰۱/۰۲

یکی از فاخرترین اشعار عاشورایی که تا کنون سروده شده . خواندن و ازبر کردن این اشعار سطح انتخاب شعر مداح را ارتقا نی بخشد و بالطبع از خواندن اشعار ضعیف دور خواهد شد