کتاب ارزش منصفانه
تفسیر و بکارگیری استاندارهای بینالمللی گزارشگری مالی و حسابداری
معرفی کتاب ارزش منصفانه
کتاب ارزش منصفانه تالیف اسماعیل علینیا و آرمین وجودی نوبخت، از کتابهای دانشگاهی و تخصصی انتشارات فکر سبز است که برای دانشجویان رشته حسابداری و مدیریت مالی تدوین شده است.
انتشارات فکر سبز از سال ۸۸ فعالیت در حوزه نشر را آغاز نموده است . این انتشارات در بخشهای دانشگاهی، عمومی و کودک ونوجوان به صورت مجزا و تخصصی فعالیت میکند . بخش دانشگاهی از زمینههای اصلی فعالیت انتشارات است که با مدیریت اسماعیل علینیا عضو هیات علمی دانشگاه و مولف و مترجم خدمات اخذ مجوز، طراحی تا چاپ کتاب را به نویسندگان گرامی ارائه میدهد .
درباره کتاب ارزش منصفانه
در فصل اول کتاب ارزش منصفانه این اثر به اهمیت اندازهگیری در علم و حسابداری پرداختیم. بیان نمودیم ارزش منصفانه مربوطترین اطلاعات را در اختیار تصمیمگیرندگان قرار میدهد. وضع استاندارد بینالمللی گزارشگری مالی ارزش منصفانه نشانی از تلاش حرفه جهت کسب مقبولیت و پایداری دانش حسابداری در مجامع علمی است.
در فصل دوم استاندارد حسابداری ارزش منصفانه (استاندارد بینالمللی گزارشگری مالی شماره ۱۳) را تفسیر نموده و نحوه بهکارگیری آن را تشریح کردیم. و فصل سوم اثر را به تفسیر و بکارگیری استاندارد بینالمللی حسابرسی ارزش منصفانه اختصاص دادیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ارزش منصفانه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ارزش منصفانه |
| عنوان دیگر: | تفسیر و بکارگیری استاندارهای بینالمللی گزارشگری مالی و حسابداری |
| موضوع: | مدیریت و کسب و کار |
| نویسنده: | اسماعیل علی نیا |