کتاب ارزش منصفانه
معرفی کتاب ارزش منصفانه
کتاب ارزش منصفانه تالیف اسماعیل علینیا و آرمین وجودی نوبخت، از کتابهای دانشگاهی و تخصصی انتشارات فکر سبز است که برای دانشجویان رشته حسابداری و مدیریت مالی تدوین شده است.
انتشارات فکر سبز از سال ۸۸ فعالیت در حوزه نشر را آغاز نموده است . این انتشارات در بخشهای دانشگاهی، عمومی و کودک ونوجوان به صورت مجزا و تخصصی فعالیت میکند . بخش دانشگاهی از زمینههای اصلی فعالیت انتشارات است که با مدیریت اسماعیل علینیا عضو هیات علمی دانشگاه و مولف و مترجم خدمات اخذ مجوز، طراحی تا چاپ کتاب را به نویسندگان گرامی ارائه میدهد .
درباره کتاب ارزش منصفانه
در فصل اول کتاب ارزش منصفانه این اثر به اهمیت اندازهگیری در علم و حسابداری پرداختیم. بیان نمودیم ارزش منصفانه مربوطترین اطلاعات را در اختیار تصمیمگیرندگان قرار میدهد. وضع استاندارد بینالمللی گزارشگری مالی ارزش منصفانه نشانی از تلاش حرفه جهت کسب مقبولیت و پایداری دانش حسابداری در مجامع علمی است.
در فصل دوم استاندارد حسابداری ارزش منصفانه (استاندارد بینالمللی گزارشگری مالی شماره ۱۳) را تفسیر نموده و نحوه بهکارگیری آن را تشریح کردیم. و فصل سوم اثر را به تفسیر و بکارگیری استاندارد بینالمللی حسابرسی ارزش منصفانه اختصاص دادیم.