کتاب بدبیاری های مکس کرامبلی؛ قهرمانی در کمد
معرفی کتاب بدبیاری های مکس کرامبلی؛ قهرمانی در کمد
کتاب بدبیاری های مکس کرامبلی؛ قهرمانی در کمد نوشته ریچل رانی راسل و ترجمه امیرحسین دانشورکیان است. کتاب بروس، بدبیاری های مکس کرامبلی؛ قهرمانی در کمد را انتشارات پرتقال منتشر کرده است، این انتشارات با هدف نشر بهترین و با کیفیتترین کتابها برای کودکان و نوجوانان تاسیس شده است. پرتقال بخشی از انتشارات بزرگ خیلی سبز است.
درباره کتاب بدبیاری های مکس کرامبلی؛ قهرمانی در کمد
مکس کرامبلی، یک پسر جوان است که در خانهاش درس میخواند، اما قرار است با وحشتناکترین مکان زندگیاش روبهرو شود: مدرسهی راهنمایی سوثریج.
مدرسهی مکس چیزهای جالب زیاد دارد، اما یک مشکل بزرگ هم هست: داگ، قلدرترین و بداخلاقترین بچهی مدرسه است که هیچ دل خوشی از مکس ندارد او به دلایل عجیبی از مکس بدش میآید. یکی از تفریحات داگ، اذیت کردن مکس است و مکس را در کمد مدرسه حبس میکند. حالا اتفاق بد این است که مدرسه سه روز تعطیل است و مکس در کمد گیر کرده است. اوضاع وقتی بدتر میشود که مکس میفهمد چند دزد به مدرسه آمدهاند تا کامپیوترهای مدرسه را بدزدند.
خواندن کتاب بدبیاری های مکس کرامبلی؛ قهرمانی در کمد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان و نوجوانان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم
یک کتاب طنز ، ماجراجویانه ، باحال 🤩👌🏻 فقط میتونم بگم بی نظیره💖 این کتاب درباره ی یه پسر به اسم مکس هست که با هم کلاسی اش آرین با قلدر های کلاس کلی ماجراجویی داره و همیشه هم این کتاب آخراش
فقط می تونم بگم عالییییییییییییییییییییییی
یکی از بهترین های نشر پرتقال بود.با گیر افتادن توی کمد حسابی خواننده ها رو سرگرم کرد.عالیییی👍❤️❤️❤️❤️💚
کتاب خیلی خوبیه
اگر ، از کتاب هایی که خنده روی لبتون میاره ، خوشتون میاد ، حتما این کتاب را بخونید
ترتیب جلدهاش چطوریه؟
خیلی خوبه من عاشق پرتقالم
مکس کرامبلی یه آدم معمولیه که توی کلاس هفتم درس می خونه. گانگستر دشمنشه و از مکس متنفره. اما وقتی مکس توی کمدش زندانی می شه چی کار می تونه بکنه؟ واقعا عالییییی❄❄بعضی چاهاش نزدیک بود قلبم بیاد توی دهنم🌌🌌🌊یعنی همین