کتاب اولین روز مدرسه
معرفی کتاب اولین روز مدرسه
کتاب اولین روز مدرسه نوشته آدام رکس، داستان بامزه یک مدرسه ابتدایی به نام مدرسه فردریک داگلاس است که از زبان خود مدرسه روایت میشود. این داستان با تصویرگری کریستین رابینسن و ترجمه آرزو قلیزاده در اختیارتان قرار دارد.
درباره کتاب اولین روز مدرسه
اولین روز مدرسه، داستان مدرسه ابتدایی به اسم فردریک داگلاس است. مدرسه با سرایدار دوست شده است اما وقتی سرایدار به او میگوید به زودی بچهها به مدرسه میآیند، پشت میزها مینشینند، در کلاسها چرخ میزنند و از وسایل زمین بازی استفاده میکنند، حسابی نگران میشود. مدرسه در این فکر است که حتما سرایدار اشتباه کرده است ولی کمی که میگذرد، بچهها و مدرسه با هم دوست میشوند و خاطرههای خوبی میسازند.
کتاب اولین روز مدرسه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکانی که قرار است به مدرسه بروند و نگران آن هستند، حتما با خواندن این داستان میتوانند بر نگرانیشان غلبه کنند. والدین هم میتوانند از داستان اولین روز مدرسه برای غلبه بر اضطراب کودکشان کمک بگیرند.
تا حالا شده به صدای یک مدرسه گوش بدهید؟ بله صدای مدرسه. اصلا مدرسه چه احساسی دارد چگونه فکر میکند و وقتی بچهها کنارش هستند چه چیزهایی را میشنود. کتابی متفاوت از زبان مدرسه برای من به عنوان معلم جذاب
👍👍👍
دخترم 6سالشه،اصلا خوشش نیومد
زاویه دیدش جالب بود، روایت کردن حال و هوای مدرسه از زبان خود مدرسه. برای معلم هایی که میخوان روش جان بخشی یا تشخیص برای انشا رو به شاگردا یاد بدن، این کتاب مثال خوبیه
در کل کتاب خوبیه اما فقط قسمتی از کتاب که بزرگتر ها راجب مدرسه نظر خوبی ندارن اصلا جالب نیست و من برای پسرم نخوندم
این کتاب خوب است عااااااااااااااالی
اصلا قشنگ نیست .هیچ ربطی هم به استرس بچه ها در رابطه با مدرسه نداره! به نسبت متن کمش و محتوای بدش خیلی هم گرونه !
عالی عالی
عالی بود و من از باقه کتابه تهران خریدم و خاندمش عالی بود☆