کتاب اگر گربه نیستی، این کتاب را باز نکن!
معرفی کتاب اگر گربه نیستی، این کتاب را باز نکن!
کتاب اگر گربه نیستی، این کتاب را باز نکن! داستان بامزهای با نویسندگی و تصویرگری جف چکای و ترجمه آزاده شاکر بازارنو است. داستان درباره یک کتاب مخصوص گربهها است که رازهای گربهها در آن نوشته شده است و به غیر از گربهها کسی نباید آن را بخواند.
درباره کتاب اگر گربه نیستی، این کتاب را باز نکن!
داستان درباره یک کتاب مخصوص گربهها است که رازهای گربهها در آن نوشته شده است و به غیر از گربهها کسی نباید آن را بخواند. وقتی گربهها شروع به خواندن کتاب میکنند متوجه میشوند که ممکن است یک موجود غیر گربهای، یواشکی این کتاب را بخواند. بنابراین دنبال راهی میگردند تا بتوانند بفهمند چه کسی مشغول خواندن این کتاب است...
این کتاب از مجموعه کتابهایی است که میتوانید همراه با خواندن آن، از ته دل بخندید و بازی کنید. چنین کتابهایی میتوانند نقش موثری در علاقهمند کردن کودکان به کتاب و کتابخوانی داشته باشند.
کتاب اگر گربه نیستی، این کتاب را باز نکن! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خردسالان و کودکان از خواندن این کتاب زیبا و نگاه کردن به تصاویر دلنشین آن لذت میبرند.
خیلی بامزه و قشنگ بود😍💞❤️
بی مزه بود🙄 دوست داشتم راز هاشو بگه خیلی هم کوتاه بود کمتر از دو دقیقه تمام میشد😐😐
باحال اما ۳۲ صفحه خوب راز که به ما نگفت خوابیدن موش هم خوند تمام ولی با مزه بود
کتاب باحال و با نمکیه ولی خیلی زود تموم شد خیلی خیلی زود😐💔
بامزه و جالب بود. فقط قبل از خرید این ویژگی هارو در نظر بگیرید. ۱_برای بچه های زیر پنج سال مناسب هست. ۲_آخرش راز گربه هارو نمیگه! ۳_قبل از خرید نمونه رو ببینید اگه خوشتون اومد بخرید.
ای!...چی بگم!
مسخره😐
آلی آلی فقت ای کاشک راز ها شو میگفت
بامزه بود اما اگه مثل من گربه هستید بخونید.
بچه ها به یه سنی که میرسن دوست دارن استقلالشون رو با مخالفت به امر و نهی بزرگترا نشون بدن کتاب "اگر گربه نیستی" پاسخی به این احساس خردسالان هست و در مجموع از دیگر کتابهای این چنینی بهتر بود