معرفی و دانلود رایگان کتاب با کودکان کودکی کنید pdf

رحمت پوریزدی
انتشارات:
انتشارات قدس قم

معرفی کتاب با کودکان کودکی کنید

با کودکان کودکی کنید نوشته رحمت پوریزدی، گفتگویی صمیمانه با اهل بیت (ع) دربارۀ تربیت کودک است.

درباره کتاب با کودکان کودکی کنید

بی‌گمان آنچه که والدین به دنبال آن هستند، تربیت صحیح فرزندانشان و نیز آگاهی از اندیشه و نظر رهبران دینی در این باره است؛ چرا که والدین خواستار سعادت و خوشبختی فرزند هستند و از طرفی کاملترین و درست‌ترین نظرها نزد کسانی است که از سرچشمه وحی الهی صحبت می‌کنند.

در این کتاب تربیت فرزندان را از زمان قبل از بارداری تا هفت سالگی از نگاه اهل بیت (علیهم‌السلام) در قالب مصاحبه‌هایی جالب می‌خوانید.

خواندن کتاب با کودکان کودکی کنید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

والدینی که به تربیت صحیح و اسلامی فرزندان خود اهمیت می‌دهند، خوب است این کتاب را بخوانند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب با کودکان کودکی کنید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:با کودکان کودکی کنید

۱۴۰۰/۰۳/۰۶

بسیار آموزنده

مهدی ابراهیمی
۱۴۰۰/۰۶/۱۲

سلام و درود و احترام، کتابی است در باب تربیت فرزند، که به بررسی مسائل مرتبط با آن می‌پردازد، و مُبَیِّن وظایف والدین در دوران ضعف و ناتوانی و نیازمندی کودکان می باشد.. دیگر اینکه؛ استفاده از اندیشه و دستورات پیشوایان معصوم علیهم السلام در...بیشتر

یا فاطمه س
۱۴۰۰/۰۵/۲۵

عالی وبسیار آموزنده

۱۴۰۴/۰۴/۲۹

سلام کتاب مفید و خوبی بود که تربیت طبق سفارشات ائمه وروایات دین ما است منتها روایات نیاز به توضیح بیشتر و به روز شدن دارد ممنون

mahdiyeh

۱۴۰۴/۰۳/۱۲

خوب بود

roghayehh
۱۴۰۴/۰۱/۰۱

خیلی کتاب مفیدی هست و به هرکسی که میخواد بچه شیعه و مسلمان بزرگ کنه پیشنهاد میکنم

۱۴۰۰/۰۶/۳۰

۱۴۰۵/۰۲/۲۹

صوتی نیست

zahra
۱۴۰۵/۰۲/۰۱

با تشکر از نویسنده محترم بابت هر مطلب نویسنده سوالی پرسیده و با یک روایت جواب داده البته تعداد زیادی از روایات را در کتاب های دینی خوانده ایم.

F@shm
۱۴۰۴/۰۲/۰۳