کتاب عشق در زمان ما: سه قصه روانشناختی
خواندن نظراتمعرفی کتاب عشق در زمان ما: سه قصه روانشناختی
چیستا یثربی( -۱۳۴۷)، نویسنده و روانشناس است.
«عشق در زمان ما» ترجمه و تحلیل سه قصه روانشناختی است.
این سه داستان عبارت است از: «نام» نوشته هنری سیسیل، «چارلز» نوشته شرلی جکسون و «عشق در زمان ما» نوشته جیمز. آ. کیرچ.
در بخشی از داستان «چارلز» میخوانیم:
«روزی که پسرم لاری، پا به کودکستان گذاشت شلوار مخمل کبریتی و پیشبند کودکانهاش را کنار گذاشت و برای اولینبار، شلوار جین و کمربند به پا کرد. آن روز صبح، من او را در حالیکه با دختر بزرگتر همسایه به طرف کودکستان میرفت تماشا میکردم و احساس میکردم که مرحلهای از زندگیم به پایان رسیده است. کوچولوی شیرین زبان من که تا دیروز به مهدکودک میرفت، حالا جایش را به پسر بزرگی داده بود که در شلوار بلندش متکبرانه راه میرفت و حتی از یاد برده بود که برای خداحافظی با من لحظهای بایستد و دست تکان دهد.
او به همین ترتیب به خانه برگشت. در با صدا باز شد کلاهش را روی زمین انداخت و با صدای خشن فریاد زد: «کسی خانه نیست؟»
در موقع ناهار او با لحن گستاخانه با پدرش صحبت کرد. شیر خواهر کوچکش را روی زمین ریخت و از قول معلمش گفت، که ما نباید نام خدا را بیهوده به زبان بیاوریم.»
پنج دقیقه مانده به غروب
جهان کوانتوم؛ قدرت پردازش فردا محمدحسین فیروزی
جستارهایی در شناخت یهود مخاطب قرآن محمد باقری صدر
درآمدی بر دانش رجالمحمد باقری صدر
درآمدی بر دانش سیره شناسی اهل بیت (ع)محمد باقری صدر
من کتاب جادوگر شرلی جکسون رو خوندم که خانم یثربی هم یکی از داستان هاشو بنام چارلز در این مجموعه آوردن اون کتاب خوبی بود الان هم میخام اینو بخونم امیدوارم خوب باشه ممنون از طاقچه
هنوز نخواندم
چیستا یثربی بهترین نوی سنده ی ایران
سلام هنوز نخوندمش ولی نوشته های خانم یثربیو دوس دارم
بسیار خوب
داستانها بسیار زیبا و فوق العاده بودند. همچنین نقدهای عالی خانم دکتر یثربی واقعا درک بهتر و قشنگ تری برای خواننده به ارمغان می آورند.با سپاس فراوان بابت الطاف سرکار خانم دکتر یثربی . و ممنون از انتشار مجازی
ممنون .بسیار عالی
سپاس...عالی