کتاب پنجاه درصد همنشینی با بشریت
معرفی کتاب پنجاه درصد همنشینی با بشریت
پنجاه درصد همنشینی با بشریت مجموعه اشعار فرناز علوی است. این اثر یک کتاب شعر با محتوایی درباره انسان است و هر آنچه که به چرخهی زیستی جسمی و روحی او ارتباط دارد.
پنجاه درصد همنشینی با بشریت در قالب موج نو همراه با نثرهایی است که میان هر ده شعر - برای عبور به نقاطی از پرتگاههای مرتبط با مفاهیم درون متنی کتاب - قرار داده شدهاند.
درباره کتاب پنجاه درصد همنشینی با بشریت
فرناز علوی در کتاب پنجاه درصد همنشینی با بشریت اوج و فرود نوع بشر امروز را به تصویر میکشد و سعی بر آگاهسازی غیرمستقیم از فجایع عظیمی دارد که در نگاه اول و یا حتی چندباره ریزاندام و کوچک مینماید اما بشر امروز غافل از رشد این بذرهای کاشتهشدهای است که نه تنها قطع کردنشان زمانی که دیگر دیر شده غیرقابل جبران خواهد بود بلکه تنها منجر به نابودی تدریجی یک جهان نیز خواهد شد.
کتاب پنجاه درصد همنشینی با بشریت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب پنجاه درصد همنشینی با بشریت به کسانی پیشنهاد میشود که علاقهمند به شعر سپید و موج نو با مضامینی پیرامون دیدگاههای فلسفی، طریقت زیستی انسان، احساسات درونی بشریت و اجتماع هستند.
درباره فرناز علوی
فرناز علوی شاعر و نویسنده متولد ۱۳۶۹ در تبریز و دارای مدرک کارشناسی ارشد معماری است. فرناز علوی ضمن نویسندگی و فعالیت جدی در حیطهی شعر به حرفه بازیگری نیز مشغول است. پنجاه درصد همنشینی با بشریت عنوان اولین کتاب منتشر شده او در زمینه شعر و نثر است.
ابیاتی از کتاب پنجاه درصد همنشینی با بشریت
شکافی بوده که شاید ملبس شده به تن آدمی
برای پرتاب شدن از نقطه زمانی
به نقطه مکانی که راهی نداشت جز
درد و لبخند و زیبایی و دردهای بیشتر
این نقطه از مکان
هرچه که باید بود را امتحان کرد
و جز عشق چیزی را برای ادامه نیافت...
زمین بدون عشق، صرفا جایی است برای مردن!
پنجاه درصد همنشینی با بشریت
و اما من، باد را با خود خواهم برد