معرفی و دانلود کتاب تست‌های پرتکرار و احتمالی روانشناسی خانواده pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تست‌های پرتکرار و احتمالی روانشناسی خانواده

کتاب تست‌های پرتکرار و احتمالی روانشناسی خانواده

مختصر، ساده، مفهومی

۵.۰ امتیاز(از ۵ رأی)
زهرا فتحی

معرفی کتاب تست‌های پرتکرار و احتمالی روانشناسی خانواده

کتاب تست‌های پرتکرار و احتمالی روانشناسی خانواده، نوشته سعید فتحی یکی از کتاب‌های تخصصی انتشارات مولفین طلایی برای دانشجویان و پژوهشگران روان‌شناسی است.

انتشارات مولفین طلایی بیشتر در زمینه چاپ و نشر کتاب‌های آموزشی و دانشگاهی فعالیت می‌کند. چاپ و نشر کتاب‌های درسی، کتاب‌های آموزشی مشاغل و حرف گوناگون، تدوین جزوات دانشگاهی در قالب کتاب‌های دانشگاهی و چاپ پایان‌نامه‌ها و تالیفات دانشجویان و پژوهشگران مقاطع مختلف، در حوزه کاری این انتشارات است.

هدف این انتشارات به طور کلی، چاپ و نشر کتاب‌هایی است که به متخصصان و کارآموزان و دانشجویان کمک می‌کند بر غنای علمی خود بیافزایند و قدمی موثر در راه ارتقای تخصص خود بردارند.

خواندن کتاب تست‌های پرتکرار و احتمالی روانشناسی خانواده را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب یکی از کتاب‌های مفید برای ارتقای دانش متخصصان رشته روان‌شناسی است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تست‌های پرتکرار و احتمالی روانشناسی خانواده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتست‌های پرتکرار و احتمالی روانشناسی خانواده
شابک۹۷۸-۶۰۰-۲۴۸-۲۶۰-۰

Awrin
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۵/۰۷

این کتاب برای روانشناسی خانواده رشته علوم تربیتی هست قبل از خرید توجه داشته باشید منبع رشته روانشناسی با این کتاب فرق داره من خرید زدم متاسفانه به دردم نخورد.

رویای خیس
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۰/۳۰

من فقط همین کتاب رو خوندم و فکر نمیکردم بتونم قبول بشم ولی با تعجب زیاد نمره خوبیم گرفتم

hasti
۱۳۹۹/۱۰/۲۹

تستاش خیلی خوبو کامله

توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۰/۲۸

من خیلی دنبال راهنما برای این درس بودم که پیدا نکردم تا اینکه این کتابو دیدم تستاش خیلی جامع بود تشکر

کاربرد کامپیوتر در روان شناسی (نسل سوم)
حسین عباسیان
روانشناسی پویایی گروه (نسل سوم)
نگار کاغذگران
مقدمات نوروپسیکولوژی (نسل سوم)
نغمه وحیدی
کاربرد آزمون های روانی (نسل سوم)
ثمین گل‌میرزایی
بهداشت روانی (نسل سوم)
فاطمه محمودی
روان‌شناسی یادگیری (نسل سوم)
حسن سلیمانخانی
روان شناسی هوش و سنجش آن (نسل سوم)
پروانه قربانی کاجانی
جامعه‌شناسی انحرافات اجتماعی (نسل سوم)
فاطمه سلطانی
توان بخشی گروه های خاص
علی اصغر کاکو جویباری
روان‌شناسی تجربی (نسل سوم)
ساجده سخنور
اصول و فنون راهنمایی و مشاوره خانواده
حسن عبداله زاده
روانشناسی اعتیاد (نسل سوم)
احمد طلوع
انگیزش و هیجان
زهره مجدآبادی فراهانی
روانشناسی راهنمایی و مشاوره (نسل سوم)
فاطمه محمودی
متون روان شناسی ۱ به زبان خارجه (نسل سوم)
هاشم ونکی
روان‌شناسی سیاسی (نسل سوم)
زهرا صالحی‌دوست
روان‌شناسی اجتماعی (نسل سوم)
پردیس عامری
روان‌شناسی رشد (۲)
وحید کمرزرین
روان‌شناسی مرضی کودک (نسل سوم)
زینب اصالتی
ارتباط انسانی (نسل سوم)