معرفی و دانلود رایگان کتاب ۳ دقیقه‌ی آغازین جهان pdf

کتاب ۳ دقیقه‌ی آغازین جهان

مروری بر چند دقیقه‌ی آغاز جهان و پس از مهبانگ

۴.۳(از ۱۴ امتیاز)

معرفی کتاب ۳ دقیقه‌ی آغازین جهان

کتاب ۳ دقیقه‌ی آغازین جهان نوشته استیون وینبرگ کتابی است درباره کیهان‌شناسی، درباره تاریخچه عالم آغازین، با روایتی مبتنی بر فیزیک و اختر فیزیک امروزین، این داستانی از مهبانگ (بیگ‌بنگ) عالم است.

درباره کتاب ۳ دقیقه‌ی آغازین جهان

کیهان شناسی در چند دهه ی اخیر هم از جنبه‌ی رصدی و هم به لحاظ نظری، بسیار پیشرفت کرده است. یافته‌های جدید رصدی به راستی حیرت آورند، در این بین دانشمندان با تجهیزات بسیار پیشرفته و با دقت بسیار زیاد در حال کامل کردن پازل کیهانی هستند. استیون واینبرگ در خصوص کتاب۳ دقیقه‌ی آغازین جهان می‌گوید: این کتاب را برای کسی نوشته ام که مایل است بر استدلال مفصل تعمق کند، اما با ریاضیات و فیزیک چندان آشنا نیست. اگر چه باید اندیشه های علمیِ به نسبت پیچیده ای را مطرح کنم، ولی در متن کتاب ریاضیاتی بیش از حساب به کار نرفته است.

استیون واینبرگ فیزیکدانی بسیار فرهیخته است. شهرت او بیشتر به خاطر نظریه‌ی کوانتومی وحدت یافته‌ی بر هم‌کنش‌های ضعیف و الکترومغناطیسی یا نظریه الکترو ضعیف است که جایزه‌ی نوبل سال ۱۹۷۹ را مشترکاً نصیب او، محمد عبدالسلام و شلدان گلاشو کرد.

خواندن کتاب ۳ دقیقه‌ی آغازین جهان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به فیزیک و اخترشناسی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ۳ دقیقه‌ی آغازین جهان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:۳ دقیقه‌ی آغازین جهان
قیمت کتاب:رایگان
برچسب:سید محمد هاشمی‌نسب

1984
۱۴۰۲/۰۶/۱۳

کتاب علمی مگه میشه بد باشه؟ بخونید کیف کنید.

Alireza.46.0

۱۴۰۴/۱۰/۲۸

عالی بود حتما بخوانید

Amin bazyar
۱۴۰۴/۱۰/۰۱

کتاب خوبیه برای افرادی که زیاد با مباحث علمی آشنایی ندارن به طور ساده و راحت توضیح میده به نظر من که ایده آله

moxin
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۲

کتاب خیلی قدیمی و استفاده از اعداد و آمار های قدیمی بعلاوه منسوخ شده از نظر نحوه بیان مثلان ثابت هابل الان به شکل مگا پارسک بیان میشه اینجا به شکل میلیون سال نوری گفته شده یا مواردی مثل عمر...بیشتر

Abbas
۱۴۰۵/۰۲/۰۶