معرفی و دانلود کتاب داستان‌های اخلاقی از پیامبر اکرم (ص) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب داستان‌های اخلاقی از پیامبر اکرم (ص)subscriptionAvailable

کتاب داستان‌های اخلاقی از پیامبر اکرم (ص)

برای سطح متوسط زبان انگلیسی

۵.۰ امتیاز(از ۸ رأی)
انتشارات:
نشر جمال

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب داستان‌های اخلاقی از پیامبر اکرم (ص)

کتاب داستان‌های اخلاقی از پیامبر اکرم (ص) نوشته رحمت پوریزدی مجموعه و با ترجمه حمید امامی‌فر به‌صورت سه زبانه منتشر شده است. کتاب حاضر، گردآوری و ترجمه گلبرگی از داستان‌های

درس آموز اخلاقی حضرت محمد مصطفی(ص) است که به سه زبان عربی، فارسی و انگلیسی گردآوری شده است.این کتاب به خوانندگان کمک می‌کند هم با سخنان پیامبر اسلام آشنا شوند و هم زبان ‌های دیگرشان را تقویت کنند.

خواندن کتاب داستان‌های اخلاقی از پیامبر اکرم (ص) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به سخنان پیامبر و آداب ایشان برای زندگی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب داستان‌های اخلاقی از پیامبر اکرم (ص) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابداستان‌های اخلاقی از پیامبر اکرم (ص)
عنوان دیگربرای سطح متوسط زبان انگلیسی

۱۳۹۹/۱۱/۲۱

نخوندمش ولی انگار خوبه

الی هستم
۱۴۰۲/۰۸/۱۳

داستان هایی که تکراری نیستن . برای زندگی روزمره آموزنده و کاربردی ان. جالبه به دو زبان نوشته شده و راهنما هم داره.