دانلود و خرید کتاب ۲۰ افسانه شیرین ایرانی حمیدرضا اشرفیان

کتاب ۲۰ افسانه شیرین ایرانی

امتیاز:
۴.۳از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب ۲۰ افسانه شیرین ایرانی

حمیدرضا اشرفیان در کتاب ۲۰ افسانه شیرین ایرانی، افسانه‌های شیرین و خواندنی ایرانی را گردآوری کرده است.

درباره‌ی کتاب ۲۰ افسانه شیرین ایرانی

فرهنگ ایرانی پر از افسانه‌ها، حکایت‌ها و داستان‌های زیبایی است که هرکدام پندی برای زندگی ما دارند. داستان‌های خواندنی که در روزگار نبود تلویزیون، تنها سرگرمی مردم به حساب می‌آمدند اما حالا بخشی از فرهنگ ایران را شکل می‌دهند. داستان‌هایی که مادربزرگ‌ها همیشه بلد بودند و برای سرگرم کردن نوه‌هایشان می‌خواندند و لحظاتی ناب را می‌آفریدند، حالا بخشی از کتاب ۲۰ افسانه شیرین ایرانی را تشکیل می‌دهند.

کتاب ۲۰ افسانه شیرین ایرانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی و افسانه‌ها و حکایات قدیمی از خواندن کتاب ۲۰ افسانه شیرین ایرانی لذت می‌برند.

درباره حمید رضا اشرفیان

حمیدرضا اشرفیان دیپلم ادبیات و علوم انسانی را دارد و از کودکی علاقه خاصی به رمان و قصه داشت و این کتاب حاصل مطالعه دویست کتاب افسانه از شهرهای مختلف ایران و حتی افسانه‌های ملل است .

بخشی از کتاب ۲۰ افسانه شیرین ایرانی

کلاغ به انار دونه گفت:«وای بر تو که روز ایت مانند سال برایت می گذرد.» و...

اناردونه به سنگ صبور گفت:«تو از غصه من می‌ترکی یا من؟!»

مرد جوان گفت:«سنگ صبور» و سنگ با صدای وحشتناکی ترکید و...

فهرست

• وطن
  • پادشاه و پیرمرد

مصطفی ارشد
۱۳۹۹/۰۷/۱۷

من بعنوان یک نویسنده و جستار‌نویس‌ ، نسخه چاپی این کتاب را از خود نویسنده عزیزش هدیه گرفتم. خواندم و داستان‌ها زیبا و روان و دلنشین‌ است درود به نویسنده و دوست خوبم حمید رضا اشرفیان

۱۳۹۹/۰۷/۰۴

حمید رضا اشرفیان هستم نویسنده کتاب بیست افسانه شیرین ایرانی خوشحال می شوم نظرات مثبت یا منفی خود را در مورد کتاب کامنت کنید من به همه نظرات جواب خواهم داد با تشکر

نسیم سهیلی
۱۳۹۹/۱۱/۲۸

موضوع سورئال بودن نیستا کلا داستان ها بی محتواست و جنسیت زده است و پر از جنایت و خیانته و هر داستان ممکنه ده صفحه باشه اما کل اتفاقات تو دو خط اخر میفته مثل سریالای آبگوشتی میمونه

Parva
۱۳۹۹/۰۹/۰۷

خوشحالم که ۲۰ افسانه ایرانی را در یک کتاب پیدا کردم. داستان ها روان و جذاب تعریف شده بودند. ای کاش برای این افسانه های ایرانی اهمیت بیشتری قایل بودیم و مثل کشورهای غربی اون ها رو به کشورهای خارجی

- بیشتر