معرفی و دانلود کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیمsubscriptionAvailable

کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم

نوع کتاببدون نظر
محمدحسین مهریزدان
انتشارات:
انتشارات نظری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم

کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم اثر محمدحسین مهریزدان، اثری خواندنی در حوزه‌ی موفقیت و کسب و کار است.

درباره‌ی کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم

محمدحسین مهریزدان در کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم، به شما روشی می‌آموزد که با به کار بستن آن در زندگی می‌تواند تغییراتی عمیق در زندگی و نحوه‌ی نگرشتان به آن ایجاد کنید. او از اهمیت خودشناسی صحبت می‌کند و از توانایی‌های بی‌نظیر مغز حرف می‌زند. توانایی‌هایی که قرار است به شما کمک کند تا به وسیله‌ی آن زندگی‌تان را از این رو به آن رو کنید.

علاوه بر این با کمک روش‌های مختلف کارآفرینی که در کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم می‌خوانید، شما می‌تواند یک مدل ارتباطی برای خودتان انتخاب کنید که مسیر زندگی شما را از ارتباطات غنی و سازنده، سرشار می‌کند.

کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به مطالعه کتاب‌های حوزه موفقیت و خودیاری از مطالعه کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم لذت می‌برند.

فهرست

• پیدا کردن زمینه‌ای که علاقه دارید
  • سوخت‌رسانی به قطار زندگی
  •  آینده پژوهی
  • حسن ختام

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:برای موفقیت، ماهی را به ماهیتابه نه به مغز بچسبانیم
حجم فایل کتاب:۴.۶۴ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۲۸۹۵۳۹۴
تعداد صفحه‌ها:۳۲۸ صفحه
قیمت کتاب:۱۴۴۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.