کتاب قصههای ۴ سالهها
معرفی کتاب قصههای ۴ سالهها
قصههای ۴ سالهها از مجموعه قصههای خارقالعاده و خواندنی برای بچهها، نوشته گروه نویسندگان ایگلو با ترجمه عطیه نیکآیین منتشر شده است. این کتاب داستانهای جذابی را به همراه تصاویر زیبا برای کودک روایت میکند و به او کمک میکند تخیلش را تقویت کند در دنیای قصهها غرق شود.
درباره کتاب قصههای ۴ سالهها
این کتاب چندین داستان جذاب و خارق العاده برای بچههای سهساله دارد.
کتاب قصههای ۴ سالهها کودک را با خودش به دنیای موجودات خیالی میبرد و برای او قصهای جذاب تعریف میکند.
انتشارات دانی که برای کودکان کتابهای داستانی با قصههای جذاب منتشر میکند، از سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسانسازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت نموده است
خواندن کتاب قصههای ۴ سالهها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
والدینی که دوست دارند با خواندن قصه برای کودک خود، تخیل و خلاقیت او را تقویت کنند، میتوانند از کتاب قصههای مصور و آموزنده دانی بهرهمند شوند.
خیلی کتاب خوبی بود ولی چند جا اشتباه تایپ داشت از این انتشارات کتاب ۳سالهدهاشم که خریدم یه جایش اشتباه تایپ داشت ولی در مجموع داستانهایش فوق العاده هستن
محتوای قصه ها کمی با فرهنگ خانوادگی ما همخوانی نداشت و یکبار برای دخترم خوندم ولی ترجیح میدم حذفش کنم . البته این کاملن سلیقه ای هست
خیلی قشنگ بود
سلام داستان هاش رو سه تاشو خوندم اومدم بعدیش رو بخونم از طاقچه بی نهایت برداشته بودن