دانلود و خرید کتاب انقلاب در مصر: الازهر، اخوان، حاکمیت، سلفی‎ها، جوانان سیدهادی خسروشاهی
تصویر جلد کتاب انقلاب در مصر: الازهر، اخوان، حاکمیت، سلفی‎ها، جوانان

کتاب انقلاب در مصر: الازهر، اخوان، حاکمیت، سلفی‎ها، جوانان

معرفی کتاب انقلاب در مصر: الازهر، اخوان، حاکمیت، سلفی‎ها، جوانان

سیدهادی خسروشاهی( -۱۳۱۷) سفیر سابق ایران در مصر است.

این کتاب مجموعه‌ای از مصاحبه‌های وی پیرامون مسائل تاریخی و سیاسی کشور مصر و انقلاب در این کشور است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«س: با توجه به نقش مصر در میان کشورهای اسلامی و عربی، همچنین نقش محوری این کشور در معاملات کشورهای غربی، آینده‌ی انقلاب مصر چه چشم‌اندازی دارد؟

ج: انقلاب مردم مسلمان مصر در ایجاد تحول بنیادی در کشور و سرنگونی رژیم دیکتاتوری سابق، موفق بود ولی متأسفانه تاکنون به هدف نهایی خود نرسیده است و حاکمان کنونی در مصر، در واقع همان ژنرال‌های باقیمانده از باند مافیای حاکم قبلی هستند که روابط صمیمانه و دیرینه‌ی اغلب آنان با آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر کسی پوشیده نیست و بیانات و ادعاهای اخیر بعضی از آنان در ضرورت تحکیم روابط با غرب و احترام به قرارداد ننگین کمپ دیوید، نشان دهنده‌ی ماهیت واقعی و درونی آنان است.

اما این روند به نظر من قابل استمرار نیست، بلکه دیر یا زود، حاکمیت کنونی، به طور قانونی و یا با قیام بعدی جوانان مسلمان مصر، باید کنار برود و در انتخاباتی آزاد، دولتی برخاسته از اراده و خواست ملت، روی کار بیاید... و در این صورت است که هم انقلاب به هدف اصلی خود رسیده است و هم چشم‌انداز آینده‌ی مصر، روشن و مطلوب خواهد بود.»

فاروق حارث
۱۴۰۰/۰۲/۲۹

تاریخ کشور های منطقه یک درسی بزرگ برای ماست. امیدوار‌م همه بتوانند به درک بزرگی برسند که توسط دشمنان خصوصا صهیونیستا و انگلیس و امریکا بازی گرفته نشوند.