دانلود و خرید کتاب عادات ثروتمندان رابرت اسکات ترجمه آرش صدر

انتشارات:شادن پژواک
امتیاز:
۴.۱از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب عادات ثروتمندان

کتاب عادات ثروتمندان نوشته رابرت اسکات است که با ترجمه آرش صدر منتشر شده است. این کتاب ۱۵ کاری که ثروتمندان از آن دوری می‌کنند و کلیدهایی برای درک آن را به شما یاد می‌دهد.

درباره کتاب عادات ثروتمندان

شکی نیست که پول خوشبختی نمی‌آورد، اما شما با پول می‌توانید یک کشتی تفریحی بخرید و برای لذت بردن به روی عرشه آن بروید. در جامعه ی ما نظرات بد بسیاری در مورد افراد ثروتمند وجود دارد و دلیل اصلی آن فقیر بودن خود ما می‌باشد. برای حل این مسئله دو راه حل وجود دارد. می‌توانید تلاش کنید تا ثروتمند شوید یا می‌توانید تمام احساسات بد خود را به ثروتمندان نسبت دهید و سعی کنید موفقیتهای آنها را نادیده بگیرید و اهمیت آنها را کم جلوه دهید.

بایستی تفاوت بین اقتصاد و محدودیتها را درک کنیم. اطراف ثروتمندان همیشه پر از افراد موفق و ثروتمند است. هنگامیکه در جمع افراد فقیر و بیکار باشید از رفتار آنها تقلید خواهید کرد و فقیر می‌مانید و یا فقیر خواهید شد. ثروتمندانی که در دنیای دیگر ثروتمندان زندگی می‌کنند تلاش می‌کنند تا از رفتار آنها تقلید کنند.

شما می‌توانید به دنیای روانشناسی ثروتمندان وارد شوید. شما بایستی از رفتار آنها الگو‌برداری کنید تا همانند آنها ثروتمند شوید. این کتاب شامل ۱۵ علامت خطر است؛ که افراد ثروتمند و موفق شدیدا از آنها دوری می‌کنند. علاوه بر این اطلاعات، شما به فراگیری کلیدهای مخصوص ثروتمند شدن نیز خواهید پرداخت.

خواندن کتاب عادات ثروتمندان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به کتاب‌های موفقیت در کسب وکار، از کتاب عادات ثروتمندان لذت خواهند برد.

بخشی از کتاب عادات ثروتمندان

لف) تمام کانالهای داخلی تلویزیون خانهٔ خود را پاک کنید. اگر تلویزیون شما به یک کابل مشترک متصل است، همین حالا آنرا قطع کنید و تلویزیون را به سطل آشغال بیاندازید (مگر در مواردی که تلویزیون شما به یوتیوپ و دیگر کانالهای اینترنتی متصل است).

ب) عادت کنید تا بطور مرتب به مطالعهٔ مطالب آموزشی بپردازید. شما می‌توانید از طریق اینترنت کتابها یا موضوعات مورد علاقهٔ خود را بخوانید.

ج) لیستی از کانالهای آموزشی در یوتیوپ برای خود بسازید تا هر زمان که وقت آزاد داشتید آنها را تماشا کنید. در جالب‌ترین آنها عضو شوید و به جذابترین ویدئوهای مورد علاقهٔ خود دست پیدا کنید.

د) تماشای اخبار بصورت جدی ممنوع است. شما تنها می‌توانید به مطالعهٔ منابع مختلف اینترنتی بپردازید

korush
۱۳۹۹/۰۹/۰۵

بدک نبود یه چیزایی داشت برای گفتن اما خیلی کارایی نداشت برای اینکه بخوای بری دنبال ثروت، بیشتر شبیه توصیف زندگی آدمای موفق بود که البته دونستنش خالی از لطف نیست. من پیشنهاد میکنم کتاب دیگه ای که با همین اسم

- بیشتر
دکتر ساناز دیندار
۱۴۰۲/۱۱/۲۶

برای رسیدن به واقعیت باید عمل کرد. بهترین چیزی که خودم هم انجام می‌دادم ولی متوجه اش نبودم این هست که من وقتم را بیهوده صرف نمیکنم و آنرا از کارکرد وسایل و افرادی که برایم کار می‌کنند دوباره برای

- بیشتر
تنها افراد فقیر هستند که فکر می‌کنند دیگران به آنها بدهکار هستند
rasoul_ahmadpour
یک بچه به غذای خوب، لباس، آموزش و چیزهای دیگر نیاز دارد. تمام این موارد گران هستند و گاهی بسیار گران می‌باشند. اگر خودتان از پس هزینه‌های زندگی برنمی‌آیید و منبع درآمدی ندارید، به زودی با مشکلات مالی فراوانی مواجه خواهید شد و نمی‌توانید به زودی ثروتمند شوید. شما بدون یک منبع درآمد ثابت باید پول زیادی را خرج کنید. در چنین شرایطی جمع کردن پول تقریبا غیرممکن است.
MELIKA
هرگز وسایلی که تمکن حفظ مالی آن‌را ندارید نخرید. تصور کنید که یک ماشین‌گران قیمت دارید، ولی پول سرویس یا بنزین آن را ندارید. شما باید از پسِ هزینه‌هایِ جانبی وسایل گران و لوکس خود، بربیایید.
MELIKA
ثروتمندان هرگز زمان خود را نمی‌فروشند. ثروتمندان زمان را از دیگران می‌خرند تا آن‌را تبدیل به نتیجه بکنند و به بالاترین قیمت بفروشند
rasoul_ahmadpour
قرض نمودن پول جهت خرید وسایل مالی (ماشین یا گوشی لوکسِ وام‌دار) بسیار مضحک است. شما بایستی تنها جهتِ کسبِ پولِ بیشتر، پول قرض کنید.
rasoul_ahmadpour
مثلا، من اولین وعدهٔ غذایی خودم را در حدود ساعت ۱۰ یا ۱۱ صبح و آخرین وعده را در ساعت ۶ عصر می‌خورم. فقط یکبار امتحان کنید.
MELIKA
ما سعی می‌کنیم تنها در صورتیکه مشکلی آشکار و غیر قابل کنترل باشد، آنرا تغییر دهیم یا درست بکنیم. بدبختانه، این طرز فکر یکی دیگر از نشانه‌های افراد فقیر است.
فرزین نعمتی
حقیقت، هر فردی، گویای ذهن خود است. هنگامیکه انسانها از نداشتن مقام رنج می‌برند، سعی می‌نمایند تا آخرین پول خود را خرج کنند ولی اینطور بنظر برسند که مقامی دارند.
فرزین نعمتی
فرض کنید که یک میلیونر هستید و پول کافی برای انجام هر کاری دارید. در این صورت چه کاری می‌کردید؟ آیا نقاشی می‌کشیدید؟ آیا ورزش می‌کردید؟ آیا به ملاقات دیگران می‌رفتید؟ چه کاری می‌کردید؟ پاسخ خود را بخاطر بسپارید، چون همان کاری است که باید همین حالا انجام دهید. پاسخ شما منبع الهام شما است. شاید پاسخ شما هم اکنون اصلا کاربردی و مفید نباشد. با این وجود، اگر آنرا واقعا دوست داشته باشید، شانس این را دارید که در آن زمینه، کاملا حرفه‌ای شوید و مهارتهای خود را گسترش دهید.
فرزین نعمتی
هربار که سعی می‌کنید به چیزی برسید، شانس موفقیت شما بیشتر می‌شود. چرا؟ دلیل آن تئوری احتمال است. هرچه تعداد دفعات انداختن تاس بیشتر باشد شانس شش آوردن بیشتر است. ولی اگر تاس را نیاندازید چطور ممکن است که شش بیاورید؟ نه! غیرممکن است.
فرزین نعمتی
و غیره. از این قانون حتی در زمانی‌که می‌دانید مقصر فرد دیگری است، استفاده کنید. از این قانون حتی زمانیکه نمی‌خواهید و از درون اعتراض می‌کنید استفاده کنید. با این کار، جهان و افراد نزدیک خود را کنترل خواهید نمود.
فرزین نعمتی
هیچ وقت بصورت نقدی پس‌انداز نکنید. شما بایستی طلا بخرید. این کار به دلیل نرخ شناور پول نیست، بلکه با این عمل مانع بیشتری بر سر راه خرج کردن پول خود خواهید داشت. در نتیجه، خرج کردن سپردهٔ شما تقریبا غیر ممکن می‌شود و از تصمیمات ناگهانی خود در امان خواهید ماند.
فرزین نعمتی
هر دفعه که تلاش کنید مسئولیت کار خود را به گردن دیگری بیاندازید (ترافیک، ترامپ، همسایه‌ها، آب و هوا، والدین و غیره)، تبدیل به قربانی بالفعل محیط می‌شوید (جهان ظالم است و من نمی‌توانم برای آن کاری انجام دهم). درصورتیکه مسئولیت کار خود را به عهده بگیرید (برایان دیر کرد زیرا من فراموش کردم تا او را همان ساعتی که گفته بود بیدار بکنم)، شما صاحب واقعیت خواهید شد! و وضعیت واقعی مهم نیست. شما بایستی درک و فهم واقعیت را تغییر دهید و کنترل آنرا در دست بگیرید.
کتابخون محل😐
تصور کنید که فردی بسیار دیر به قرار رسمی‌تان برسد. عصبانی می‌شوید؟ آیا مطمئن هستید که آن فرد مقصر است؟ مقصر نیست؟ اگر آن فرد شما باشید چه؟ ممکن است در ترافیک گیر بیافتید، ممکن است تاکسی پیدا نکنید، یا ساعت شما زنگ نزند.
کتابخون محل😐
مردم اغلب توانایی‌های کوتاه‌مدت خود را بیش از اندازه در نظر می‌گیرند و مهارت‌های خود را در طولانی مدت کمتر از اندازه تخمین می‌زنند.
کتابخون محل😐
در حقیقت، برای رفتن به جایی، دو راه اصلی وجود دارد: یکی مسیر کوتاه است که کیفیت جاده آن خوب نیست، درحالیکه مسیر دوم طولانی‌تر است ولی یک بزرگراه جدید می‌باشد. برای پس‌انداز پول، من راه کوتاه‌تر را انتخاب کرده بودم، زیرا می‌خواستم بنزین کمی مصرف کنم. عمو سَم که در آن زمان در دفتر یکی از ثروتمندترین سیاستمداران به کار تحلیل می‌پرداخت به من گفت: " من در زندگی‌ام مثل تو کوتاه‌ترین راه را انتخاب کرده‌ام و به همین خاطر است که هیچوقت به اندازهٔ رئیسم ثروتمند نشدم."
کتابخون محل😐
ثروتمندان هرگز به جمع‌کردن پول فکر نمی‌کنند. آنها همیشه در این فکر هستند که چطور پول بدست بیاورند.

۷۰%