کتاب پاییز دلتنگی
معرفی کتاب پاییز دلتنگی
کتاب پاییز دلتنگی، داستان کوتاه عاشقانهای نوشته زهرا کنعانیاصل است که از رابطهی دو جوان عاشق حکایت میکند.
دربارهی کتاب پاییز دلتنگی
کتاب پاییز دلتنگی داستان کوتاه و عاشقانهای نوشته زهرا کنعانیاصل است. داستانی که دربارهی یک زوج جوان است که عاشق یکدیگر هستند. پاییز دلتنگی با بیان افکار و احساسات و ناراحتیهای وحید شروع میشود. او دلتنگ سارا است و مدتی است که پیامی از او نگرفته است. افکار و خیالات مختلف به سرش هجوم آوردهاند و او نمیداند چه کاری درست و چه کاری غلط است. او برای قدم زدن به خیابان میرود و از امام حسین (ع) کمک میخواهد تا بتواند زودتر سارا را پیدا کند...
کتاب پاییز دلتنگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از خواندن رمانهای ایرانی لذت میبرید و دوست دارید یک داستان عاشقانه بخوانید، کتاب پاییز دلتنگی را انتخاب کنید.
بخشی از کتاب پاییز دلتنگی
در کوچه ، صدای بوق ماشینها که ترافیک شده و هیئت به گوشم میرسید . هوا کمی سرد شده، دستهایم یخ کرده، دستانم را در جیبهایم گذاشتم و درحال قدم زدن بودم . دلم حسابی گرفته است، میخواهم با یک نفر دردودل کنم ولی هیچکس نیست!! خبری ازش نیست،! نه پیامی میدهد و نه ایمیلی ! یعنی چرا جواب پیامهایم را نمیدهد؟؟؟... نه نه نه، نمیتواند مرا تنها بگذارد. یا حسین (ع) خودت مرا کمک کن
به این روزهای با ارزش ! خودت کمکم کن که قضاوت نکنم... او هیچ وقت مرا تنها نمیگذارد من مطمئن هستم...
دستانم ر ا از جیبهایم در آوردم یک دستی به صورتم و موهایم کشیدم... از دور یک خانمی دیدم که خیلی شبیه به سارا است. ممکن است خودش باشد؟؟؟ نه! سارا اینجا چه میکند؟ او جاهای شلوغ نمیآید ولی خدای من ! خیلی شبیه سارا است... به سمت آن خانم رفتم تا تشخیص بدهم که آیا سارا است یا نه ؟... هر چند قدمی که من جلوتر میرفتم او از من دورتر میشد. دیگر نمیتوانستم آرام آرام راه بروم دل تو دلم نبود.. شروع به دویدن کردم و با صدای خیلی بلندی داد زدم:
— سارا خانم .. . ساراخانم؟
به سمت من برگشت و گفت
وحیددد؟ سلام خوبی؟؟؟
از خوشحالی داشتم پر درمیآوردم باورم نمیشود.. امام حسین (ع) جان یعنی باید پیشت گلگی میکردم تا نامزدم را پیدا کنم؟؟؟
نگارش نویسنده پر از ایرادهای دستوری بود. نویسنده نیستم. لی کاملا حس کردم متون پر از ایراد نگارشی هست.
خیلی جالب بود 😊 ذوق وشوق تو داستان عالی بود 👌 از شما ممنون 🙏