کتاب پرستاری قلب و عروق؛ نکات اساسی و روشهای مراقبتی و درمانی از بیماران قلبی
معرفی کتاب پرستاری قلب و عروق؛ نکات اساسی و روشهای مراقبتی و درمانی از بیماران قلبی
معرفی کتاب پرستاری قلب و عروق: نکات اساسی و روشهای مراقبتی و درمانی از بیماران قلبی
کتاب " پرستاری قلب و عروق: نکات اساسی و روشهای مراقبتی و درمانی از بیماران قلبی "، توسط دکتر فاطمه مرادی (عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی سمنان)، نصیر امانت و علی ایمانی ترجمه شده است. تمرکز اصلی این کتاب بر روی جمع آوری نکات اساسی و روشهای مراقبتی و درمانی از بیماران قلبی است.
فصل اول کتاب به طور کلی، آناتومی و فیزیولوژی قلب را مطرح کرده است که برای یادگیری بیماریها در مراحل بعد الزامی است. سپس تاریخچهی بهداشتی، نحوهی معاینهی فیزیکی قلب و بررسی ظاهر عمومی مورد توجه قرار گرفته است. در فصل سوم، مبحث تخصصیتر شده و روشها و تستهای تشخیصی برای بیماریهای حاد و مزمن قلب را مطرح کرده است. عناوینی مانند مطالعات لیپید، آزمایشات انعقادی، الکتروکاردیوگرافی، مانیتورینگ همودینامیک، تستهای رادیوگرافیک و تصویرسازی، در این فصل ذکر شدهاند. فصل چهارم، رویکردهای متفاوت درمانی را بیان کرده است. دارودرمانی، سمپاتولیتیکها، ترمیم عروقی، فیبریلاسیون، ترومبولیتیک ها، ضد هیپرتانسیون ها، جراحی دریچه و درمان با کاتتر بالوندار نیز ارائه شدهاند.فصل بعدی به دلیل اهمیت زیادش در بالین، به طور کامل مختص بررسی آریتمیها قرار داده شده است. الکتروکاردیوگرافی پایه، روش هشت مرحلهای برای تفسیر نوار قلب، آریتمیهای گرهی سینوسی، آریتمیهای دهلیزی و جانکشنال و بطنی هم بیان شدهاند.
مطالعهی کتاب " پرستاری قلب و عروق" را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم:
این کتاب برای دانشجویان پرستاری در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، دانشجویان کارشناسی ارشد مراقبتهای ویژه، پرسنل بخشهای بالینی و متقاضیان شرکت در آزمونهای RN قابل استفاده است.
آموزش پرستاری به روش کسر: ک= کاهش حجم اطلاعات س= سادهسازی اطلاعات ر= رنگ آمیزی اطلاعات شعار ما اینه: آموزش باید ساده، لذتبخش و کارآمد باشه! @nursing_colleg آیدی کانال تلگرام ما
عالیه واقعا بهم کمک کرده