کتاب کتاب احمد متوسلیان؛ یادگاران ۹
معرفی کتاب کتاب احمد متوسلیان؛ یادگاران ۹
کتاب احمد متوسلیان، جلد نهم از مجموعه یادگاران و نوشته زهرا رجبی متین است که در انتشارات روایت فتح به چاپ رسیده است.
انتشارات روایت فتح که در زمینه چاپ کتابهای دفاع مقدس، خاطرات شهدا و ادبیات پایداری فعالیتهای گستردهای دارد، از زیرمجموعههای بنیاد فرهنگی روایت فتح است. بنیاد فرهنگی روایت فتح متولی جشنوارههای بینالمللی فیلم مقاومت، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره هنر مقاومت است و در حوزههای تئاتر و هنرهای نمایشی، مستند، سینما، هنرهای تجسمی، ادبیات و رسانه فعالیت دارد.
کتاب احمد متوسلیان، روایاتی از زندگی و رشادتهای این مرد بزرگ است.
خواندن کتاب احمد متوسلیان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به ادبیات پایداری و سرگذشتنامههای شهدا.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کتاب احمد متوسلیان؛ یادگاران ۹ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | کتاب احمد متوسلیان؛ یادگاران ۹ |
| تعداد صفحهها: | ۱۱۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۳۵۰۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه یادگاران |

👌👌👌
حاج احمد عشق است خیلی با جذبه و جدی ولی در عین حال عبد خدا بود.کاش جوانان شهدا را بیشتر میشناختند
بسیار بسیار خوب بود توسیه میکنم هتماا بخونید...
عالی واقعا عالی حتما بخونید ارزش ۱۰ بار خوندن داره ایشالا اگر که زنده هست و شهید نشده به وطن برگرده زودتر واقعا مثل حاج احمد متوسلیان کم پیدا میشه