کتاب مروری تاریخی بر نهادهای مشوق انتقال داخلی فناوری در ایالات متحده آمریکا
معرفی کتاب مروری تاریخی بر نهادهای مشوق انتقال داخلی فناوری در ایالات متحده آمریکا
کتاب مروری تاریخی بر نهادهای مشوق انتقال داخلی فناوری در ایالات متحده آمریکا نوشتهٔ سیدکمال طبائیان است و انتشارات موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب مروری تاریخی بر نهادهای مشوق انتقال داخلی فناوری در ایالات متحده آمریکا
ایالات متحدهٔ آمریکا همواره از منادیان پیشرفت فناورانهٔ جهان بوده است. فلسفهٔ اصلی حمایتکننده از نوآوری در این کشور، ایجاد شرایطی بوده است که تحت آن، نوآوری به خودی خود شکوفا گردد. اگرچه نهادهای بهخصوصی در جریان نوآوری مشارکت دارند، اما هرگونه تحلیل در مورد نظام ملّی نوآوری آمریکا بایست با توجه به توصیف شرایط اساسی، که جریان نوآوری را راه میاندازد، شروع شود. کتاب مروری تاریخی بر نهادهای مشوق انتقال داخلی فناوری در ایالات متحده آمریکا به این موضوع در کشور آمریکا میپردازد.
خواندن کتاب مروری تاریخی بر نهادهای مشوق انتقال داخلی فناوری در ایالات متحده آمریکا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به پژوهشگران حوزهٔ فناوری پیشنهاد میکنیم.
کتاب بسیار خوبی بود بخشهای مهم کتاب را مطالعه کردم ساختار تحقیق و توسعه در آمریکا را به خوبی تشریح کرده بود و سعی شد تا قوانین زیرساختی در انتقال فناوری داخلی را به زبانی شیوا و ترجمه ای روان ارائه نماید،