معرفی و دانلود کتاب تأملاتی در هنر اسلامی pdf + خلاصه رایگان

کتاب تأملاتی در هنر اسلامی

۴.۰(از ۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تأملاتی در هنر اسلامی

کتاب تأملاتی در هنر اسلامی نوشته احمدرضا بسیج است. هنر غذای روح است همانگونه که هر ديدنی، شنیدنی، خواندنی و خلاصه هر تصويری که از طريق حواس گوناگون به ذهن میرسد و از آن‌جا در روح ساکن می‌شود. اين مطلب بحثی است فلسفی که جای پرداختن به آن نیست. امّا به تعبیر بزرگان و فالسفه روح آدمی وجود و قوامش به همین صورت‌هايی است که موسوم به علم هستند و از طريق حواس کسب می‌گردد ؛و اگر اين صورت‌ها سالم باشند، روح مكتسب نیز سالم خواهد بود و هرگاه محصول اکتسابی فاسد بود، به تبع آن روح نیز شكل‌گیری يا قوامش به فساد خواهد رفت.

کتاب تأملاتی در هنر اسلامی با نگاهی دقیق سیر هنر اسلامی را بررسی می‌کند و اطلاعاتی دقیق در اختیار مخاطب قرار می‌دهد.

خواندن کتاب تأملاتی در هنر اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام پژوهشگران و علاقه‌مندان به هنر پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تأملاتی در هنر اسلامی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تأملاتی در هنر اسلامی
تعداد صفحه‌ها:۲۲۳ صفحه
قیمت کتاب:۶۰۰۰ تومان

mahsa.barghi
۱۳۹۹/۱۲/۱۱

کتاب مطالب بسیار مفیدی دارد و مخصوصا از آیات قرآن بسیار متناسب با محتوا استفاده شده. یک دید کلی درباره ی اینکه هنرمند مسلمان باید چگونه هنری خلق کند به دست میدهد.