کتاب سیمای شهرستان قیروکارزین
معرفی کتاب سیمای شهرستان قیروکارزین
کتاب سیمای شهرستان قیروکارزین، اثر محمود محیط، حاوی اطلاعاتی مفید دربارهی اقتصاد، طبیعت، جمعیت، سیاست و فرهنگ شهرستان قیروکارزین است.
دربارهی کتاب سیمای شهرستان قیروکارزین
برای هرانسانی شناخت محل زندگی، تاریخچه و ریشههای فرهنگی او، به شناختی که از هویت خودش دارد کمک میکند. بسیاری اوقات نیز لازم است اطلاعات خود را از محدودهای که میدانیم فراتر ببریم و دربارهی بخشهای مختلف فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، طبیعی و ... بدانیم. شناختن دیگر محیطها، شهرها و شهرستانها هم به قویشدن ریشههای فرهنگی ما کمک میکند. شهرستان قیروکارزین با قدمتی ۵۰۰۰ ساله یکی از مهمترین شهرستانهای استان فارس است که به دلیل دارا بودن زمینهای حاصلخیز کشاورزی به قطب تولید لیموشیرین و لیموترش تبدیل شده است. کتاب سیمای شهرستان قیروکارزین، نوشتهی محمود محیط به معرفی کامل و ارائه جدیدترین اطلاعات اقتصادی، طبیعی، انسانی و جمعیتی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، تاریخی و انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس و شهدا همراه با تصاویر و جداول و نقشه ها و نمودارهای متنوع میپردازد.
کتاب سیمای شهرستان قیروکارزین را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب سیمای شهرستان قیروکارزین برای تمام علاقهمندان به موضوعات اجتماعی، فرهنگی و جغرافیایی کتابی ارزشمند و خواندنی است.
فهرست
- مقدمه
- موقعیت جغرافیای شهرستان
- جغرافیای طبیعی
- جغرافیای انسانی و جمعیت
- جغرافیای تاریخی
- جغرافیای اقتصادی
- جغرافیای بازار
سلام. بسیار کتاب شیوا و در خور فهم و عالی و مناسب برای پژوهش و تحقیق در سطوح مختلف جهت اساتید و دانشجویان و محققین و... است.
کتاب بسیار ساختارمند و خوب است