معرفی و دانلود کتاب مسابقه با فرانچسکو pdf + خلاصه رایگان

۵.۰(از ۶ امتیاز)
انتشارات:
نشر دلفین

معرفی کتاب مسابقه با فرانچسکو

کتاب مسابقه با فرانچسکو نوشته سوزان آمری کانر از سری کتاب‌های گروه انتشاراتی دانی برای کودکان و نوجوانان است. این کتاب‌ها که در قالب متنی و صوتی منتشر می‌شوند علاوه بر سرگرم‌کردن بچه‌ها و فراهم کردن اوقاتی لذت‌بخش برای آنان، آموزش‌هایی کاربردی در زمینه‌های مختلفی مثل افزایش خلاقیت، یادگیری مهارت‌های زندگی و.... دارند.

انتشارات دانی در سال ۱۳۹۵ با هدف خدمت در زمینه آموزش فرزندان ایران و ارائه راهکارهای نوین در آسان‌سازی فرآیند آموزش شروع به فعالیت کرد و در حال حاضر صاحب‌امتیاز نشرهایی همچون شیرمحمدی، دلفین، یاس کبود و... است. هدف اصلی این نشر پیشرفت دا‌نش آموزان و درگیر کردن آنها با لذت یادگیری است

کتاب مسابقه با فرانچسکو که در نشر دلفین به چاپ رسیده است داستان جذاب و آموزنده‌ای برای کودکان روایت می‌کند.

خواندن کتاب مسابقه با فرانچسکو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مخاطبان کتاب‌های انتشارت دانی کودکان دبستانی هستند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مسابقه با فرانچسکو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مسابقه با فرانچسکو
برچسب:کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

پویان
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۱/۲۲

کتاب خیلی خوبی بود من که از خواندنش لذت بردم شما هم حتما بخونیدش مثل انیمیشنش جذاب بود

امیرمحمد
توصیه نمی‌کنم.