معرفی و دانلود کتاب آمادگی دفاعی نهم شب امتحان pdf + خلاصه رایگان

امتحان، درسنامه، پاسخنامه تشریحی

۴.۱ امتیاز(از ۲۸ رأی)
زهره قموشی

معرفی کتاب آمادگی دفاعی نهم شب امتحان

کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم نوشته‌ی زهره قموشی مجموعه‌ای از آزمون‌ها و درس‌نامه‌های فشرده برای دانش‌آموزان پایه‌ی نهم است که بر اساس محتوای کتاب درسی آمادگی دفاعی تنظیم شده. انتشارات خیلی‌سبز آن را منتشر کرده است و در تهیه‌ی آن از ویراستاری علمی محمدرضا داوودی و گروهی از ویراستاران فنی و طراحان گرافیک استفاده شده. ساختار کتاب طوری طراحی شده که در مدت کوتاهِ قبل از امتحان بتوان مباحث امنیت، دفاع، انقلاب اسلامی، بسیج، دفاع مقدس، جنگ نرم، پدافند غیرعامل و ایمنی در برابر زلزله را مرور کرد و با نمونه‌سؤال‌های امتحانی نوبت اول و دوم آشنا شد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آمادگی دفاعی نهم شب امتحان

کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم مجموعه‌ای آموزشی برای جمع‌بندی مباحث کتاب درسی آمادگی دفاعی پایه‌ی نهم است که زهره قموشی آن را بر اساس سرفصل‌های رسمی این درس نوشته است. در این کتاب با تکیه‌بر نمونه‌سؤال‌های واقعی و هماهنگ استانی تلاش شده فضای امتحان نوبت اول و دوم شبیه‌سازی شود و دانش‌آموز با تیپ سؤالات و شیوه‌ی تصحیح آشنا شود. کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم از ۴ بخش اصلی تشکیل شده است: آزمون‌های نوبت اول، آزمون‌های نوبت دوم، پاسخ‌نامه‌ی تشریحی و یک درس‌نامه‌ی فشرده‌ی «شب امتحانی». در بخش آزمون‌های نوبت اول ۴ آزمون دیده می‌شود که ۲ آزمون به‌صورت طبقه‌بندی‌شده و ۲ آزمون به‌صورت طبقه‌بندی‌نشده طراحی شده تا هم امکان تمرین درس‌به‌درس فراهم شود و هم تجربه‌ی یک آزمون کامل شبیه برگه‌ای که معلم طرح می‌کند به دست آید. در ادامه‌ی کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم ۸ آزمون نوبت دوم قرار گرفته که از آزمون‌های هماهنگ استان‌های مختلف مانند چهارمحال‌وبختیاری، اردبیل، خراسان رضوی، قزوین، اصفهان، تهران، زنجان و گیلان انتخاب شده است. نیمی از این آزمون‌ها طبقه‌بندی‌شده و نیمی دیگر به‌صورت کامل و بدون تفکیک دروس آمده تا هم برای تمرین هدفمند و هم برای شبیه‌سازی شرایط واقعی امتحان پایان سال قابل استفاده باشد. پاسخ‌نامه‌ی تشریحی تمام آزمون‌ها به‌گونه‌ای نوشته شده که نشان دهد برای گرفتن نمره‌ی کامل در هر سؤال چه نکاتی باید نوشته شود. در پایان نیز درس‌نامه‌ای ۱۲ صفحه‌ای با عنوان «درس‌نامه‌ی توپ برای شب امتحان» همه‌ی ۱۱ درس کتاب درسی را از امنیت و دفاع تا جنگ نرم، پدافند غیرعامل و ایمنی در برابر زمین‌لرزه مرور کرده است.

خلاصه کتاب آمادگی دفاعی نهم شب امتحان

کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم محتوای کتاب درسی را در قالب آزمون و درس‌نامه مرور می‌کند. در آزمون‌ها طیف متنوعی از سؤال‌های درست‌غلط، جای خالی، چهارگزینه‌ای، پاسخ کوتاه و تشریحی دیده می‌شود که موضوعاتی مانند مفهوم امنیت و تهدید، انواع دفاع، ریشه‌های انقلاب اسلامی، نقش بسیج و نیروهای مردمی، حماسه‌ی دفاع مقدس، زندگی شهدا و زنان قهرمان، مهارت‌های نظام جمع و رزم انفرادی، جنگ نرم و ابزارهای آن، اصول پدافند غیرعامل و مثلث ایمنی در برابر زلزله را پوشش می‌دهد. درس‌نامه‌ی پایانی نیز این مفاهیم را به‌صورت خلاصه و نکته‌محور توضیح داده است تا دانش‌آموز بتواند پیش از امتحان، هم مباحث نظری را مرور کند و هم با شکل و سطح سؤال‌های امتحانی آشنا شود.

چرا باید کتاب آمادگی دفاعی نهم شب امتحان را بخوانیم؟

کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم برای جمع‌بندی سریع و هدفمند درس طراحی شده است. ترکیب آزمون‌های طبقه‌بندی‌شده، آزمون‌های کامل هماهنگ استانی و پاسخ‌نامه‌ی تشریحی کمک می‌کند نقاط ضعف در هر درس شناسایی شود و نوع پاسخ‌گویی مورد انتظار در برگه‌ی امتحان روشن شود. درس‌نامه‌ی فشرده‌ی پایانی نیز مرور نهایی مباحث را آسان کرده است.

کتاب شب امتحان آمادگی دفاعی نهم به دانش‌آموزان پایه‌ی نهم پیشنهاد می‌شود که می‌خواهند برای امتحان‌های نوبت اول و دوم آمادگی دفاعی خود را بسنجند و در زمان کم، مباحث را مرور کنند. همچنین برای معلمان این درس که به‌دنبال نمونه‌سؤال‌های هماهنگ و متنوع هستند مفید است.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آمادگی دفاعی نهم شب امتحان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآمادگی دفاعی نهم شب امتحان

۱۴۰۲/۰۳/۱۰

عالی سوالات امتحانی رو داره

silent_storm
۱۴۰۲/۰۳/۲۰

من تمام کتاب های شب امتحان رو دارم و واقعا عالیه بخصوص اجتماعی در کل واقعا عالیه بخصوص درسنامه بنظرم باید یه کتاب دیگه زد و اسمش رو گزاش درسنامه شب امتحان چون واقعا کاربردی و عالی هست

گمنام
۱۴۰۲/۰۳/۲۱

بسیاااااااار عالی♥♥♥🌹

بنده خدا
۱۴۰۲/۰۳/۲۲

برای امتحان نهایی واقعاً خوب است. هم آزمون مشابه نهایی دارد، هم مطالب اضافی کتاب که باعث درگیری ذهن می‌شود را حذف کرده است. در کل خوب است.

Mahdi
مطمئن نیستم.