کتاب یه بچه باحال مثل من
معرفی کتاب یه بچه باحال مثل من
یه بچه باحال مثل من داستانی برای کودکان و نوجوانان نوشته هانس ویلهلم است که با ترجمه الهه کرمی در انتشارات اردوی سوره به چاپ رسیده است.
درباره کتاب یه بچه باحال مثل من
این داستان درباره پسربچهای است که بیرون از خانه همیشه خوشحال به نظر میآید اما در خانه احساسات بد و وحشتناکی دارد.
او رفتارش عادی است و همه دوستان و اقوامش فکر میکنند خیلی پسر باحال و جذابی است اما او ترسهای عجیبی دارد که تنها مادربزرگش از آنها باخبر است. پسر احساس میکند فقط مادربزرگ او را میفهمد. برای همین احساساتش را با او در میان میگذارد.
خواندن کتاب یه بچه باحال مثل من را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
این کتاب محتوایی آموزنده هم برای کودکان و هم والدین آنها دارد. ویلهلم در این اثر به کودکان یاد میدهد احساسات خود را بیان کنند و به والدین میآموزد چگونه فرزندشان را درک کنند و به او اجازه ابراز احساسات بدهند.
درباره هانس ویلهلم
هانس ویلهلم ۷۴ ساله نویسنده حوزه ادبیات کودک است که کتابهایی مصور آموزنده در این حوزه دارد. او شهرت خود را مدیون همین نوع از نگارش است. ویلهلم مفاهیم اخلاقی و تربیتی و روانشناسی کودکان را در قالب داستان بیان میکند. از جمله کتاب های پرفروش ویلهلم داستانهای نودلز را میتوان نام برد که تا کنون بیش از ده میلیون نسخه آن به فروش رفته است. از آثار ویلهلم تاکنون انیمیشنهایی هم برای کودکان ساخته شده است.
علاوه بر کودکان خوندن کتاب برای بزرگسالان و نحوه نگاهشون به دیدگاه بچه ها هم می تونه مفید باشه
کتاب خوب و جذابی در زمینه روانشناسی کودک از طریق داستان است. #درباره_نویسنده #یک_قاچ_کتاب نویسنده هانس ویلهلم (Hans Wilhelm) متولد ۲۱ سپتامبر ۱۹۴۵ (۷۴ سال)، یک نویسنده آلمانی-آمریکایی، مؤلف کتاب کودکان، و تصویرساز، و هنرمند ۲۱ سپتامبر ۱۹۴۵ (۷۴ سال) است. هانس ویلهلم