معرفی کتاب احکام پوشش و نگاه
کتاب احکام پوشش و نگاه ویژهی استادان پاسخگویی به سؤالات شرعی توسط جمعی از اساتید این حوزه نوشته شده و عموم علاقهمندان به مباحث احکام شرعی نیز میتوانند آن را مطالعه کنند.
درباره کتاب احکام پوشش و نگاه
در این کتاب حد و مرز پوشش و کیفیت آن در نماز و غیرنماز برای آقایان و خانمها و همچنین احکام نگاه برای مردان و زنان بررسی شده است و تلاش شده جزئیان آن طبق نظر مراجع عظام تقلید بیان شود .
خواندن کتاب احکام پوشش و نگاه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به اساتید کمک میکند به شناختی کامل و جامع در موضوع احکام پوشش و نگاه دست پیدا کرده و بتوانند تمام سوالات در این حوزه را با ارجاع به منابع معتبر پاسخ دهند. کتاب احکام پوشش و نگاه یک راهنمای جامع و کامل برای خوانندگان متخصص و علاقهمندان به مباحث احکام شرعی است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب احکام پوشش و نگاه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | احکام پوشش و نگاه |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۶۸۵۲۲۵۸ |
| تعداد صفحهها | ۱۲۸ صفحه |
| قیمت کتاب | رایگان |
| برچسب | مجموعه رهیافت |

این کتاب بسیار بسیار بسیار کتاب خیلی خیلی خوب عالی است دراین کتاب مطالب مفید و موثر نوشته شده است من به شما توصیه میکنم حتما این کتاب را مطالعه نمائید 🥰😘❤️
به نام خدا ... سلام ... خداقوت میگم به شما که برای تهیه ی این کتاب زحمت کشیدید ... خوب بود کتاب رو کامل خوندم ... مسائلی در این کتاب قید شده که نمیدانستم و به من کمک بزرگی بود...بیشتر