کتاب دانشمندان بزرگ جهان
خواندن نظراتمعرفی کتاب دانشمندان بزرگ جهان
کتاب دانشمندان بزرگ جهان نوشته ژاکلین فروتی است که با ترجمه یلدا بلارک منتشر شده است. این کتاب مختصری توضیح از دانشمندان و تاریخچه علم در جهان است. نسل امروز برای روشن شدن آینده نیازمند یک راهنما و هدایتگر است. در این کتاب تعدادی از مشهورترین دانشمندان جهان معرفی می شوند و تاریخچه علم هم بررسی میشود. این کتاب یک اثر خوب برای کودکان و ایجاد شوق و انگیزه در آنان برای ساخت یک آینده درخشان است. اگر میخواهیم افراد در زندگی موفق باشند باید از کودکی مسیر را برای آنان مشخص کنیم. این کتاب یک چراغ راهنمای مهم در زندگی آنان است.
خواندن کتاب دانشمندان بزرگ جهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کودکان و نوجوانانی که علاقهدارند از جهان علم اطلاعات جذابی داشته باشند پیشنهاد میکنیم
پاسخهای کوتاه به پرسشهای بزرگ
مبارزه با فرسودگی شغلی و تحمل پریشانیفریده جعفربیگی
ایران چگونه ایران شد؟علی اصغر سیدآبادی
گلها و گیاهان آپارتمانیحمید موسوی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب چاپی رو با قیمت روی جلد خریدم 5500 تومن بعد چطور دیجیتال ده هزار تومن هست؟؟؟
راهنمایی کنید چطور باید به انتخاب خود یک کتاب نوجوان رایگان بگیرم. کد آن چیست.ممنون
خیلی عالی و مفید
خیلی خوبه من نخریدم ولی نمونش رایگان گرفتم ولی همون نمونشم خیلی خوب بود.
من این کتاب رو به صورت رایگان خواستم دریافت کنم کدرووارد کردم وثبت کردم اما الان جزو کتاب های دانلودشدم نیست کدروهم واردمیکنم میزنه که کداستفاده شده.بایدچیکارکنم؟
عالی من با کلی از دانشمندان آشنا شدم
خیلی خوب بود
قیمت روش زده 3800😂
سلام وخسته نباشید من کد shahrdari-tehran رو که وارد میکنم میگه منقضی شده ولی در توضیحات گفتین تا 15 فروردین وقت دارین