دانلود و خرید کتاب آمادگی و مقابله در برابر سیل کمال درخشانی

معرفی کتاب آمادگی و مقابله در برابر سیل

«آمادگی و مقابله در برابر سیل» نوشته کمال درخشانی و سیدمحمد میرسمیعی و از مجموعه کتاب‌های «راهنمای کاربردی آمادگی در برابر بحران» است که در آنها سعی شده است با بررسی و تشریح تعدادی از مهم‌ترین حوادث و بحران های طبیعی و غیرطبیعی به نحوه مواجهه و انجام تمهیدات مناسب قبل، حین و بعد از آن پرداخته شود.این کتاب به مساله رویارویی با سیل پرداخته است.
dr.kimia
۱۳۹۸/۰۱/۲۱

به ایرانی بودنم افتخار میکنم … تو این شرایط هر ایرانی در حد توانش هر کاری از دستش بر میاد برای هم نوعانش انجام میده!!!

فاطمه
۱۳۹۸/۰۱/۰۵

تو این شرایط طاقچه رایگانش کن تا همه بخونن و استفاده کنن

ــسیّدحجّتـــ
۱۳۹۸/۰۱/۲۱

آفرین به طاقچه خیلی خوب بود رایگان کردن این کتاب به دلیل سیل‌زده شدن چند استان کشور هر چند شاید زودتر هم می‌شد این کارو کرد!

Army Girl

واقعا دست مریزاد طاقچه!!

میترا لواسانی
۱۳۹۸/۰۱/۲۱

تا حدودی خواندمش خیلی مفید بود گفته سیل کجاها اتفاق می افته نزدیک رودخانه هایی که زه کشی نشدن و از آب شدن برفهای سنگین و جاری شدن روی خاکهایی که قابلیت جذب شدن آب را ندارن از ترک خوردن

- بیشتر
Honey

کارتون واقعا عالی بود

Saniya. sarzamine ketab
۱۳۹۸/۰۱/۲۳

عالی بود. مرحبا به ملت شریف ایران که هر کدوم در حد توانشون دارن یه کاری می کنن و از هر طریقی ابراز هم دردی می کنن. از انواع شبکه های تلویزیونی گرفته تا اپلیکیشن ها و مردم . و

- بیشتر
💚Book lover💚

سپاس از طاقچه عزیز.حتما میخونمش☺

علاقه مند کتاب

ممنون طاقچه بابت این کارت 🙏🙏🙏🙏

Ali Moghadasjafari
۱۳۹۸/۰۱/۲۲

عالی بود چون به آدم یاد میده که هنگام سیل چه کار باید کرد و سپاس طاقچه که رایگان یا مجانیش کردی.