کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان
معرفی کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان
کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان، نوشتهی الیزابت پرن در نگاهی کلی و جامع، فرهنگ، تمدن، جغرافیا، سیاست و سیستم آموزشی انگلستان را بررسی میکند.
کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان را میتوانید با ترجمهی روان از سمیرا سعیدیان بخوانید.
دربارهی کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان
انگلستان، دارای فرهنگی غنی و تمدنی عظیم است. این کشور تاریخی کهن دارد. دربارهی انگلستان چیزهای بسیاری است که باید بدانید. مثلا در مورد بریتانیای کبیر و نحوهی به وجود آمدن آن. دربارهی جمعیت و سیستم سیاسی انگلستان که همیشه در اخبار مختلف، خودنمایی میکند. دربارهی سیستمهای کاری و آموزشی. رسانهها و مطبوعات و ادبیات. الیزابت پرن در کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان به تمام این موارد پرداخته است. علاوه بر این در کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان میتوانید وقایع پادشاهی متحد از سال ۱۹۱۴ را نیز بخوانید.
کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر دوست دارید دربارهی انگلستان بیشتر بدانید، کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان به کمک شما میآید.
جملاتی از کتاب کلیات فرهنگ و تمدن انگلستان
پادشــاهی متحد بریتانیــای کبیــر و ایرلنــد شــمالی (کــه بــه نامهــای قلمــرو پادشــاهی متحــد، پادشــاهی متحــد یــا بریتانیــا شــناخته میشــود) بــه جزیــرهای در شــمال غربــی اروپــا اطـلـاق میگردد.ایــن کشــور ازچهــار ملــت تشــکیل شــده اســت: انگلســتان، ولــز (معــروف بــه قلمــرو شــاهزادگی ولــز)، اســکاتلند، ایرلنــد شــمالی (یــا اولیســتر) و جزایــر کوچــک متعــدد.
نامهای بریتانیای کبیر و بریتانیا تنها برای انگلستان، استکاتلند و ولز به کار میروند.
سرود ملی:
خداوند، ملکە مهربان ما را حفظ کناد!
عمر ملکە نجیب ما طولانی باد!
به او پیروزی دهاد!
- جمعیت
- سیستم سیاسی
- سلامت و محیط کاری
- آموزش
- کشورهای مشرتکالمنافع و اتحادیه اروپا (EU)
- رسانه: مطبوعات، رادیو و تلویزیون
- ادبیات بریتانیا