معرفی و دانلود کتاب زرّین‌ملک pdf + خلاصه رایگان

کتاب زرّین‌ملک

۴.۰(از ۴ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زرّین‌ملک

کتاب زرّین ملک نوشته میرزا محمدعلی نقیب الممالک نقال و داستان‌خوان دربار ناصرالدین شاه است. این نویسنده با اثر مشهور دیگری با نام امیرارسلان نامدار در بین فارسی زبان‌ها مشهور است.

درباره کتاب زرّین ملک

در دوران حکومت ناصرالدین شاه به دلیل ویژگی‌های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی داستان جان دیگری گرفت و آثار ادبی برجسته‌ای به‌وجود آمدند. این دوران را که عصر گذار از سنت به مدرنیته می‌دانند. وجود آثاری مانند کتاب احد و سیاحت‌نامه ابراهیم بیگ و امیر ارسلان نامدار داستان و روایت در زبان فارسی مسیر جدیدی را شروع کرد و ادبیات داستانی قدم‌های اول پیشرفت را طی کرد. کتاب زرّین ملک یکی از داستان‌های این نویسنده است که به سبک قصه‌های پریان و داستان‌های عامیانه در دربار و برای شاه خوانده می‌شده.

خواندن کتاب زرّین ملک را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به قصه پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زرّین‌ملک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:زرّین‌ملک
تعداد صفحه‌ها:۳۲۵ صفحه
قیمت کتاب:۷۸۰۰۰ تومان

شاهین
۱۴۰۵/۰۲/۲۲

اگر عاشق داستانهای دیو و پری و شهر پریزاد هستین یا به ادبیات قاجاری علاقه دارید این کتاب رو پیشنهاد میکنم ، من این کتاب رو تو دو روز خوندم و واقعا خواندنش برای من لذت بخش بود