معرفی و دانلود کتاب تذکری pdf + خلاصه رایگان

شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر

۳.۵(از ۱۰ امتیاز)

۴۰٪

معرفی کتاب تذکری

تذکّری (یادت باشد) سرگذشت و خاطرات شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر و به زبان عربی است.

عن کتاب تذکّری

كتاب تذکّری من مجموعة حكاية الصالحين رقم (۷) يتحدث عن ذكريات "الشهید حمید سیاهکالی مرادی" المدافع عن حرم أهل البيت علیهم السلام.

تذكّری ، كتاب جميل عن حياة أحد الشهداء الذين دافعوا عن الضريح ، حامد سياكالي مرادي ، استشهد في سن ۲۶. قدمت زوجته ، فرزانة، رواية مثيرة للاهتمام و مقروءة عن حياتهم. كتب فرزانة الكتاب قبل وقت قصير من بدء العيش معًا. أي عندما كان يدرس لامتحان القبول ولم يفكر في الزواج من أي شخص على الإطلاق. لكن المغامرات المثيرة في مغازلة حميد و فرزانة و الأحداث التي تلتها هي التي تشغل قلب فرزانة و تعلن إجابتها الإيجابية.

جمع محمد رسول الملا حساني كل ذكرياتهم و أحداثهم ورؤاهم في كتاب واحد و أطلق عليها اسمًا.

من نوصي بكتاب تذکری؟

المهتمون بتاريخ الشهداء و المدافعون عن الضريح.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تذکری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

انتشاراتنشر شهید کاظمی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۱/۰۶
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۶۰۰-۸۸۵۷-۹۰-۷

نظری برای کتاب ثبت نشده است.