معرفی و دانلود کتاب محاسبات حقوق و دستمزد pdf + خلاصه رایگان

کتاب محاسبات حقوق و دستمزد

۳.۸(از ۹ امتیاز)
حمید مستغیث

معرفی کتاب محاسبات حقوق و دستمزد

کتاب محاسبات حقوق و دستمزد نوشته حمید مستغیث است. با توجه به وجود قوانین متعدد مالیاتی، بیمه ای و قانون کار و محاسبات به هم تنیده ی این موارد اهمیت محاسبات حقوق و دستمزد بسیار زیاد است این کتاب سعی دارد به این موضوع بپردازد.

درباره کتاب محاسبات حقوق و دستمزد

در این کتاب تمامی موارد مورد نیاز یک کارفرما یا کارمند و کارگر  و همچنین معافیت های بیمه‌ای و مالیاتی کاملا بیان شده است. همچنین در قالب مثال های متعدد و ساده راه‌حل‌هایی داده شده است تا افراد به راحتی حقوق قانونی خود و یا پرسنل خود را محاسبه کنند و از تمامی معافیت‌ها و امتیازات قانونی خود استفاده کنند.

کتاب محاسبات حقوق و دستمزد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به افرادی که در استخدام شرکت‌های خصوصی و کارخانجات هستند، تمام کارفرمایان بخش خصوصی و اصناف دارای کارگر و مدیران مالی، حسابداران و  دانشجویان حسابداری پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب محاسبات حقوق و دستمزد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:محاسبات حقوق و دستمزد
قیمت کتاب:۱۴۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه مدیران خلاق

Pourya Jalilzadeh
۱۳۹۹/۰۱/۰۲

کتاب خیلی عالی در مورد حقوق و محاسبات آن و اینکه مالیات چطور محاسبه میشه، توضیحات کاملی داده، خیلی به درد کارمندان و کارگران که در بخش خصوصی و دولتی کار میکنند میخوره، ۵ ستاره کمه واسش ، حتما حتما...بیشتر

Pouya Cheraghi
۱۳۹۹/۰۱/۱۰

صرفا کتابی نیست که فقط حسابدار ها بهش نیاز داشته باشن، بلکه مدیران، کارمندان و مخصوصا کسانی که در حال شروع به ایجاد کسب و کاری هستن. قطعا این کتاب میتونه جلوی خیلی از مشکلات و تو کسب و کار...بیشتر

Shakiba
۱۴۰۵/۰۲/۲۷

این کتاب به زبان ساده قانون کار رو توضیح میده و مراحل محاسبه حقوق و مزایا و مالیات با حل مسله آموزش میده

گندم
۱۴۰۱/۰۷/۱۱

واقعا فوق العادست. خیلی جامع و کاربردی

بسته آموزشی و کاربردی بیمه (جلد هشتم، بیمه عمر)
لطیف حنیفه زاده
درآمدی بر قوانین و مقررات مالیاتی ایران
امیرحسین باوفا
راهنمای پیکره‌ی دانش مدیریت پروژه PMBOK نسخه‌ی ششم و راهنمای عملی چابک AGILE PRACTICE GUIDE
مهران فتح‌الله زاده
شیوه‌های گفت‌وگوی مؤثر
برت دکر
سوال های بسیار تاثیرگذار در مصاحبه استخدامی
ویکتوریا هاومایر
ارتباطات بازاریابی (کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی)
محمد محمودی میمند
برنامه ریزی و ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ استراتژیک با رویکرد تدوین استراتژی
لطف الله فروزنده
مدیریت مالی ۱
مهدی تقوی
زبان تخصصی حسابداری ۱ (نسل سوم)
هاشم ونکی
حقوق و قوانین صادرات و واردات